Skogbygda kontret Rælingen 2 i senk

Tor Erik Tømmerbakk satte inn Skogbygdas siste mål

8.divisjon   Rælingen mot Skogbyga 1-4 (0-3)

Skogbyga startet kampen litt på bakfoten og slet i åpningsminuttene. Rælingen 2 hadde mye ball, men de kom ikke til de største sjansene. Etter hvert fikk bortelaget mer tak i ballen og etter 8 minutter satte de i gang en kontring hvor ballen endte hos Kenneth Nordli, som satte fart og avsluttet via et Rælingen-bein og inn i mål.

Tremålsledelse til pause

Målet gjorde at Skogbygda-spillerne fikk blod på tann og  de klarte i større grad å spille seg gjennom det høye presset til hjemmelaget. Det resulterte i at de scoret to mål på tre minutter på mer eller mindre samme måte som det første målet. 2-0 kom etter kontring der ballen etter litt klabb og babb endte hos Gaute Borgenholt, som satte inn kampens andre mål. Det tredje kom etter en fin opprulling der Emil Holen sendte en godt innlegg fra venstre som Jan Niklas Hagen hamret i mål fra kloss hold.

Skogbygda-trener Daniel Heimnes var veldig fornøyd med hvordan Skogbyga oppredde offensivt i første omgang.

• Vi gjorde som vi hadde bestemt på forhånd og scoret tre mål og kunne gå til pause med en fortjent tremålsledelse
  • Andre omgangen startet som den første, men vi brukte litt lenger tid på å ta oss inn i kampen igjen. I denne periode hadde Piotr Sobieszczuk i målet flere meget kvalifiserte redninger som holdt oss inne i kampen, både før og etter 1-3 reduseringen til Rælingen 2.

Tor Erik Tømmerbakk satte spikeren i Rælingen-kista

De siste 20 minuttene fikk Skogbyga litt mer tak på kampen igjen, og spillte en meget god forsvarskamp derifra og ut. I en periode burde de drept kampen både en og to ganger, men det endte til slutt godt da laget igjen varter opp med en fin kontring der Tor Erik Tømmerbakk enkelt satte inn 4-1 alene med keeper.

• En veldig deilig seier, som vi måtte jobbe litt for. Men allikevel , alt i alt en god match som vi til slutt vinner fortjent, sier Daniel Heimnes avslutningsvis til Nesfotballen.

Neste kamp for Skogbygda er tirsdag 31.mai, hjemme mot Raumnes & Årnes 3. Kampstart er kl 2015

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk,Tobias Nikolai Monstrud, Eivind Husås, André SKogheimn, Axel Dybvig, Robin Pettersen, Tobiasz Rzeznik, Jørgen Kårstad, Gaute borgenholt, Stefan Emil Lund Frantzen, Tor Erik Tømmerbakk, Niklas Holm Martinsen, Markus Sæter, Petter Berg Haugen, Kenneth Nordli, Jan Niklas Hagen, Emil Holen og Anders Kvalness