Tilbakeblikk fra 2013. FUVO ansatte Teitur Thordarson som trener

I disse dager for 8 år, signerte en av, om ikke den mest, meriterte treneren for et idrettslag fra Nes. Islendingen Teitur Thordarson kom fra trenerjobb i MLS-klubben Vancouver Whitecaps og “satt” på ventelønn fra det Indiske forbundet som skulle starte ny liga i India. I påvente av dette passet det fint å trene FUVO i sesongen 2013.

Under en time etter at Teitur Thordarson hadde signert for FUVO, var nyheten ute i alle de største avisene og på nyhetene i TV2 og NRK.

Teitur Thordarson var meget god som fotballspiller/proff før han senere ble en meritert trener i flere land. Han startet sin fotballkarriere i Akranes, men ble hentet til Øster i Sverige hvor han ble svensk seriemester. Videre gikk ferden til proffspill i Frankrike med Gerrard Hullier og Arsene Wenger som trener/manager. Han rakk også en tur innom Sveits før han avsluttet fotballkarrieren i Sverige.

Senere ble han trener i Tippeligaen for Brann, LSK og Lyn, i tillegg var han en tur innom Estland hvor han trente topplaget Flora Tallin og det estiske landslaget.

Teitur trente FUVO til en meget hederlig 4.plass, som inntil da var tangering av klubbens beste plassering i nyere tid.

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg