Emilie stengte buret, mens Emma vartet opp med assist da Hasle-Løren slo Vålerenga

Det er ikke bare Linn Aakre fra Nes som gjør det godt i toppserien om dagen. I Hasle-Løren har bygda to spillere som spiller på et lag som kjemper om topp tre plassering. Emilie Ilseng Kristiansen og Emma Bøsterud Kvello gikk i forrige serierunde på et knepent og surt tap på straffer mot nettopp Linn og hennes Grüner.

Vålerenga – Hasle-Løren  1-4

Fredag 27.november var det et revansjesugent Hasle-Løren lag som tok turen til Jordal Amfi og møte med Vålerenga. Hjemmelaget startet best og kunne gå til pause etter første periode med 1-0 ledelse. I midtperioden stengte Emilie Ilseng Kristiansen buret, samtidig som Emma Bøsterud Kvello vartet opp med en assist på 1-1 scoringen. Gjestene puttet to pucker til i mål i andre perioden og satte ytterligere en i den tredje og siste perioden.

Seieren innebærer at topp tre plasseringen er mer eller mindre i boks. Samtidig har laget godt heng på lagene foran de på tabellen. Det skal mye til for klore Stavanger vekk fra tabelltoppen, men Grüner på andreplass er det helt klart mulig å klatre forbi. Grüner har 23 poeng på 12 kamper, mens Hasle-Løren har 19 på 8 kamper.