Forhåndsinfo før kampen mellom Kristiansund 2 og FUVO

Foto er fra det forrige møte i april

Forhåndsinfo før kampen mellom Kristiansund 2 og FUVO

Det har vært mye frem og tilbake før det på høyeste hold i NFF ble bestemt at kampen mellom Kristiansund 2 og FUVO skulle spilles lørdag 5.oktober kl 1800. Det vil si at de spiller kamp rett etter at Kristiansund har møtt Sandefjord i Eliteserien på samme bane.

FUVO har med sin 12.mann

FUVO reiser opp med en gjeng supportere som man håper skal være deres 12.mann og bidra til at de drar i land seieren. For det er ingen tvil om at dette er en meget viktig kamp for begge lag og da spesielt FUVO, som ligger enda dårligere plassert.

FUVO fikk en stor opptur med seier over Spjelkavik i forrige serierunde, men må ta poeng mot Kristiansund 2 og da aller helst tre poeng for at det fremdeles skal være et håp om fremdeles spill i Norsk Tipping-ligaen også i 2025.

Begge lagene kjemper for tilværelsen i NTL

Kristiansund 2 ligger på 10.plass med 23 poeng og har tre poeng ned til Skedsmo under nedrykksstreken. De har gønnet litt på med spillere fra a-troppen den siste tiden og står med tre strake hjemmeseire. Mandag stilte de et meget godt lag borte mot Lokomotiv Oslo, men måtte nøye seg med 1-1 og ett poeng. Det betyr nok at de ikke sparer noen spillere til kampen mot FUVO. Men de også kjenner på nedrykksspøkelset og de ligger på den plassen de gjør av en grunn.

FUVO må klare seg uten Fredrik Nilsen, men får tilbake både Henrik Fosvold og Stian Westerheim.

Dramatikk til siste spark på ballen da lagene møttes i våres

Oppgjøret i april endte 2-2 på Funnefoss kunstgress. Det var en kamp hvor Kristiansund 2 tok ledelsen etter 70 min .Henrik Fosvold utlignet etter 85 min og fem minutter senere sendte Tobias Solem Karlsen FUVO opp i 2-1 ledelse. Dessverre endte kampen 2-2 etter at gjestene utlignet på overtid av overtiden.

Det er tre kamper inkludert denne igjen å spille. Tre lag rykker ned.

10Kristiansund 223-20 ( målforskjell)23
11Gjelleråsen23-2121
12Skedsmo23-1720
13FUVO23-2917
14Hødd 223-389

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

Nes IK U16 har startet sesongen strålende og står med to strake seiere

25.september.  U16 Sandefjord/Tønsberg – Nes IK 6-9 (1-0, 5-4,0-5)

Nes lå under med 5-1 til langt ut i andre periode

Nes IK sitt lag i klassen 16 år har startet årets sesong med to kamper mot Sandefjord/Tønsberg. Den første gikk av stabelen i Bugårdsparken onsdag 25.september. Det ble et spennende oppgjør der hjemmelaget kom best i gang og ledet 1-0 etter første periode. Sandefjord/Tønsberg fortsatte å lede an i midtperioden hvor de økte til 3-0 før Sander Brenni Johnsen reduserte for bortelaget. Vertene svarte med å sette ytterligere to pucker bak Tindra Celine Grinden i Nes IK-buret. Dermed stod det 5-1 til vertene, tretten minutter ut i andre periode.

Da bestemte Nes-spillerne seg for at nok fikk være nok. Elias Hagaløkken Willard og Gustas Gelazninkas putta hvert sitt, før Sandefjord/Tønsberg scoret sitt sjette for kvelden. Rett før pause gjorde Sander Brenni Johnsen det meste selv da han reduserte til 6-4.

Målene rant inn mot slutten av tredje periode

Nes spilte på seg selvtillit mot slutten av andre perioden, men den skulle gå nesten halve tredje periode før man fikk hull på byllen og reduserte til 6-5 ved Storm René Grinden. Målet ga en ketchupeffekt som gjorde sitt til at målene rant inn som perler på en snor i siste halvdel av perioden. Elias Hagaløkken Willard sørget for 6-6 10:55 min ut i tredje periode og rett etterpå sendte Gustas Gelazninkas bortelaget i ledelsen for første gang. Samme spiller økte til 6-8, mens Storm René Grinden fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 6-9 til Nes IK.

Nes stilte med følgende lag: Tindra Celine Grinden, Sander Mathias Skogsrud, Karl Martin Nyborg (0+2), Emil Jensen Dystland, Storm René Grinden (2+1), Sander Brenni Johnsen (2+0), Gustas Gelazninkas (3+1), Ole Kristian Lyrstad Thesen, Elias Hagaløkken Willard (2+1) og Jonas Fyen Holm

—–

28.september.  U16 Nes IK – Sandefjord/Tønsberg  9-2 (3-1,3-1,3-0)

Gjestene åpnet scoringsballet, men så tok Nes over

Tre dager senere møttes lagene igjen, men denne gangen i Runnirinken. Også i dette oppgjøret kom Sandefjord/Tønsberg best i gang, men nå denne gangen tok det ikke mer ni sekunder før Gustas Gelazninkas utlignet til 1-1. Nes fortsatte å gønne på og økte etter hvert til 3-1 etter scoring av Jaroslav Veido og Karl Martin Nyborg.

Nes best i alle tre periodene

Nå hadde Nes-spillerne bestemt seg for å ikke slippe Sandefjord/Tønsberg inn i kampen igjen. Laget brukte midtperioden til å vinne også den 3-1. Dermed kunne de gå til tredje periode med 6-1 ledelse. Målscorere i midtperioden var Gustas Gelazninkas, Storm René Grinden og Ole Kristian Lyrstad Thesen.

Tredje perioden ble en charmøretappe. 43 sekunder ut i perioden økte Sander Brenni Johnsen til 7-1 og midtveis i perioden var det dags for hjemmelaget åttende mål for dagen ved Storm René Grinden. Tre minutter før slutt avsluttet Elias Hagaløkken Willard en meget godt kamp fra Nes med fastsatte sette spikeren i Sandefjord/Tønsberg-kista med å score sitt første og Nes sitt niende mål i kampen som til slutt endte med en meget komfortabel 9-2 seier.

Neste kamp for Nes er allerede førstkommende lørdag 5.oktober, borte mot Kongsvinger

Nest stilte med følgende lag: Tindra Celine Grinden, Sander Mathias Skogsrud (0+1), Jaroslav Vaido(1+1), Karl Martin Nyborg (1+0), Emil Jensen Dystland,Storm René Grinden (2+0), Sander Brenni Johnsen (1+0), Gustas Gelazninkas (2+1), Ole Kristian Lyrstad Thesen(1+1),Theodor Evensen, Elias Hagaløkken Willard (1+0) og Jonas Fyen Holm(0+1)

 

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

R&Å-damene tapte borte mot Linderud/Linje 5-2

4.div damer  Linderud/Linje 5-2  – R&Å 29-19 (15-10)

R&Å-damene vant på WO i den første serierunden og fikk sånn sett en perfekt start på sesongen 2024/25. Den første ordentlige matchen gikk borte mot Linderud/Linje 5-2. Da lagene møttes på samme tid for ett år siden, så gikk hjemmelaget seirende ut av det oppgjøret med 26-21.

R&Å viste innimellom gode takter hvor de fikk til kombinasjoner de har trent på, men hjemmelaget var et lite hakk vassere i begge omgangene.  Til pause lå Årnes-damene under med fem mål og etter 2x 30 minutter stod det 29-19 på måltavla. Toppscorer for R&Å ble Ane Buskenes Andersen med åtte nettkjenninger.

Neste kamp for R&Å er 20.oktober, hjemme i Neskollen Idrettshall mot Ammerud/HSIL. Der bør det være muligheter til å kunne ta hjem årets første ”ordentlige” seier. Det ble riktignok tap i april, men vi håper damene nå er såpass revansjesugne at de tar denne seieren hjem. J

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Martine Aas Railton (2), Ina Marie Stemre (1), Ane Buskenes Andersen (8), Anita Torp (2), Eline Sofi Gaarder Bergersen, Sofie Cornelie Høilund Bråthen (2), Shara Karimi, Mia Therese Dahl (2), May-Linda Lure (2) og Monica Haslie

 

Denne artikkelen er sponset av

FUVO G16 er tilbake på vinnersporet

1.divisjon gutter 16 år Løvenstad – FUVO 1-2 (1-0)

FUVO G16 har gjennom hele året levert strålende resultater, men møtte veggen skikkelig i september. Etter ti seire og en uavgjort på de elleve siste matchene, i tillegg til seier i Elverumscupen, så ble de først kjørt over som en dampveivals av Nittedal i toppoppgjøret på mo´n, før de gikk på to knepne tap mot henholdsvis Kløfta og Løvenstad i de to neste. Selvtilliten var som blåst ut av alle gutta. Tapet av forsvarsbautaen Tobias Bratterud er bare en av flere årsaker.

Lå under til pause

Fra å nærmest feid over all motstand av banen i den ene kampen etter den andre, så har man i september levert prestasjoner langt unna det normale nivået. De startet også bortekampen mot Skjetten i samme duren. Ingen ting fungerte og det var egentlig ikke noe å si på at nestjumboen ledet 1-0 til pause.

Aslak Bratlie-Bernal ble matchvinner i kampens siste minutt

Litt kjeft i pausen gjorde sitt til at laget hevet seg i starten av andre omgangen. Det tok ikke mange minuttene før Marcel Agbor utlignet til 1-1. Men det tok ikke mange minuttene før laget igjen jobbet en og en og ikke sammen som et lag. Heldigvis avsluttet de med en opptur. I det siste spilleminuttet av matchen fikk FUVO frispark litt innpå Skjetten sin banehalvdel. Samtlige spillere fra hjemmelaget og alle bortsett fra FUVO befant seg inne i boksen til Skjetten. Et kort frispark ble sendt til Aslak Bratlie-Bernal, som avanserte ti meter før han klinte ballen i krysset til 1-2 til FUVO. En nydelig scoring som gjorde sitt til at FUVO fremdeles henger med i kampen om å bli kretsmestere i 1.divisjon.

Når tre kamper gjenstår så topper  Strømmen tabellen på bedre målforskjell enn Nittedal. Begge har 37 poeng, mens FUVO befinner seg på tredjeplass med 34. Neste kamp for FUVO er mandag 7.oktober, hjemme mot Skedsmo 2.

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, Askal Bratlie-Bernal, William Skoglund Larsen, Anton Engen, Adrian Sundby Botilsrud, Jonas Kaeomani Bjørkhaug, Theo Håkonsen, Marcel Agbor, John Woolnough, Mathias Eriksen ogThomas Halmrast Moen. Benyttede innbytttere: Hamdan Ali Khan, Kevin Trøhaugen, Oskar Nikolai Skeie Storfors og Juan Manuel Myrbråten

 

Denne artikkelen er sponset av

 

R&Å spilte 0-0 for første gang siden august 2021

4.div.  R&Å mot Sørumsand 0-0 (0-0)

R&Å hadde en strålende periode fra midten av juni til midten av september hvor laget tok tjue poeng og tapte kun en av ni kamper. Formen var da så god at man var med i opprykkskampen en stakket stund. Men de har en tynn tropp og skade på Arne Holter og det at Eivind Sveinhaug har forlatt klubben for å studere utenlands har gjort sitt til at de ha slitt i det siste.

De to øverste plassene er nå utenfor rekkevidde etter kun ett poeng på de tre siste matchene før tirsdagens hjemmekamp mot Sørumsand.

Det var i følge våre rapporter en morsom kampen, hvor R&Å eier banespillet, men ikke klarer å sette ballen i nota. Blant annet hadde Marius Lundberg en ball i nettmaskene, men assistentdommeren var oppe med linjeflagget. I tillegg hadde lagets toppscorer, Marcus Damstuen en i metallet. Helt på slutten av kampen kom gjestene fra Sørumsand til noen store sjanser, men heller ikke de klarte å score. Dermed ebbet kampen ut med det 0-0. Et meget sjeldent resultat i dagens fotball. Sist gang R&Å spilte en målløs kamp var tilbake i august 2021, da de spilte 0-0 borte mot Fjellhamar.

Ull/Kisa 2 topper 4.div med 50 poeng, mens Hauerseter følger på plassen bak med 48. Det disse to lagene og ingen andre som kjemper om opprykk til Norsk Tipping-ligaen. EIF ligger på 3.plass med 39, mens Strømmen 2 har 38 og R&Å har 37 på 5.plasss. Det er meget jevnt i årets 4.divisjon. For R&Å så er det kun to poeng opp til 3.plass, men det er også kun fem poeng ned til Sørumsand på 10.plass. Neste kamp for R&Å er tirsdag 8.oktober, borte mot EIF.

R&Å stilte med følgende lag: Rino Lund Johnsen, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stenbro, Jesper Aaserud, Casper Ovell-Rolén, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Arne Holter, Marius Lundberg, Marcus Damstuen og Petter Hanekamhaug

 

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

Bilder fra kampen mellom FUVO og Spjelakvik

 

Denne bildeserien er sponset av power

 

 

Skogbygda feide Enebakk av banen med 15-0

Målsshow av Skogbyga mot Enebakk

8.div  Enebakk mot Skogbygda 0-15 (0-8)

Skogbygda stod med kun ett tap på de ni siste matchene før de søndag tok turen til Enebakk og møte med nestjumbo Enebakk. Ett lag de slo 5-1  våres. Daniel Heimnes sine disipler har i høst for alvor meldt seg på i opprykkskampen, men kunne ikke gå på et ”bananskall” mot Enebakk.

Kampen avgjort før det var spilt ti minutter

Laget med de blå og hvitstripede draktene tok tak i matchen fra start og så seg aldri tilbake. Før kampen var ti minutter gammel hadde i tur og orden Gaute Borgenholt, Kasper Aanerud og Magnus Granmo Finset sørget for tremålsledelse.  Hjemmelaget møtte opp til kamp, men hadde ellers veldig lite å by på. Skogbygda fortsatte å kjøre over vertene og kunne gå til pause med en meget komfortabel 0-8 ledelse etter ytterliggere tre scoringer fra Magnus Granmo Finset og to av Jan Niklas Hagen.

Skogbygda har scoret 88 mål i årets sesong.

Tre minutter etter sidebytte fullførte Jan Niklas Hagen sitt hat-trick og målene fortsatte å renne inn bak en meget oppgitt og sliten Enebakk-keeper. Den mest svette spilleren på Enebakk stadion denne søndags ettermiddagen. . Skogbygda stoppet ikke før hadde prikket inn femten baller i nettmaskene. Årets største seier.

Målscore i kampen var : Magnus Granmo Finset 7, Jan Niklas Hagen 3, Emil Holen 2, Gaute Borgenhol, Kasper Aanerud og Martin Haugland.

Skogbygda ligger nå på andreplass, som gir opprykk, men de har en kamp mer spilt enn Frogner på plassen bak. Hakadal leder med 35 poeng, mens Skogbygda befinner seg på andreplass med 32, ett poeng foran Frogner. Neste kamp for Skogbygda er lørdag 5.okotber, hjemme mot Løvenstad 2.

Skogbygda-trener Daniel Heimnes måtte til slutt finne frem kuleramma for å holde orden på målene

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Axel Dybvig, Tobias Rzeznik, Eivind Husås, Martin Haugland, Tobias Monsrud, Ådne Skogheim, Markus Sæter, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Sebastian Thøger-Andresen, Jan Niklas Hagen, Magnus Granmo Finset og Emil Holen

 

Denne artikkelen er sponset av

Even Dahl passerte 200 kamper for Hvam

Even Dahl har de siste årene vært spillende trener for et Hvam-lag som har rykket opp fra 8.div til å spille i 5.divisjon i 2024. 30-åringen spilte sin første kamp for Hvam tilbake i 2012. Da spilte Hvam i 9.divisjon.  Han har vært med hele veien fra 9.div til 5.div. Var riktignok en liten tur innom FUVO da Hvam ikke stilte lag i 2014. Var tilbake i Hvam i 2015 og startet da veien opp fra 9.divisjon. Det endte med opprykk i 2015,2018 (8.div), 2019 (7.div), og 2022 (6.div).

Mot Gjelleråsen 2 spilte midtbanespilleren sin kamp nr 200 for Hvam IL og blir med det den spilleren med klart flest kamper for klubben.

Vi gratulerer og ønsker han samtidig lykke til videre på veien mot 250 kamper

Hvam opprykk fra 9.divisjon i 2015

 

Denne artikkelen er sponset av