R&Å 2 klatrer til 5.plass etter to enkle seire

Øyvind Hofsrud og R&Å hadde ingen problemer med å sende Flisbyen hjem med fem i sekken

R&Å 2 spilte seriekamp både onsdag og søndag. Onsdagens bortekamp mot Lørenskog 3 ble av den enkle sorten siden hjemmelaget ikke møtte opp. WO og 3-0 i sekken er helt innafor. Søndag tok laget imot Flisbyen til match på Årnes Kunstgras.

6.div  R&Å 2 – Flisbyen 5-1 (3-0)

I likhet med a-laget startet også rekruttlaget sesongen tregt, men nå har poengene strømmet inn og laget har klatret på tabellen. Unggutten Marius Lundberg ga R&Å 2 en kjempestart på matchen med scoring allerede etter fire minutter. Ti minutter senere fulgte Andreas Kello Delbekk Josefsen, også han unggutt, opp med å doble ledelsen. Hjemmelaget var det førende laget i store deler av første omgangen og rett før pause var det dags for 3-0 ved Jørgen Johannessen.

R&Å 2 med fem forskjellige målscorere

Flisbyen hadde lite å stille opp med og 53 minutter ut i matchen økte Lars Halvor Røisgaard til 4-0, som ble til 5-0 med to minutter igjen å spille. Dagens femte målscorer, Øyvind Hofsrud satte inn sitt mål fra straffemerket. Helt på tampen av kampen fikk Flisbyen sitt trøstemål, signert Tommy Nguyen Luu. Dette skulle vise seg å bli kampens siste scoring i matchen som endte med en komfortabel 5-1 seier.

Neste kamp for R&Å 2 er torsdag 6.juni, borte mot Fjellhamar 2

R&Å 2 stilte med følgende lag: Truls Frogner, Sigurd Røseplass Aas, Markus Grønvold, Sander Granlien-Hartweg, Casper Ovell-Rolén, Lars Halvor Røisgaard, Øyvind Hofsrud, Jørgen Johannessen, Andreas Kello Delbekk Josefsen, Jørgen Aaserud og Marius Lundberg. Benyttede innbyttere. Mateo Stenbro, Tage Pedersen Dorholt, Hans Kristian Hofsrud og Lazar Andreas Radanovic