Hvam hadde lite å stille opp mot serieleder Gjelleråsen 2

Henning Torgnesskar

Henning Torgnesskar scoret to mål, men det holdt ikke til poeng borte mot Gjelleråsen 2

5.div Gjelleråsen 2 – Hvam 9-2 (4-0)

Topp mot bunn møttes på Li kunstgressmatta da serieleder Gjelleråsen 2 tok i mot bunnlaget Hvam til kamp mandag kveld. Gjestene fra Neskollen stod uten poeng i årets sesong og etter den sjuende serierunden har ikke det forandret seg.

Hvam slapp inn tre mål på tampen av første omgangen

Hvam holdt nullen i en snau halvtime, men når man først åpnet slusene bakover, så rant det inn. 1-0 holdt seg til det var ni minutter igjen av første omgangen, da scoret hjemmelaget mål i 36,39 og44. minutt slik at pauseresultatet var 4-0.

Henning Torgnesskar sine to mål var liten trøst

Henning Torgnesskar ga Hvam et ørlite håp om poeng da han reduserte til 4-1 fire minutter ut i andre omgang. Men håpet ble fort slukket da hjemmelaget gikk rett opp i angrep og satte inn sitt femte mål. Med tre nye mål før det var spilt 70 minutter var det bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Med et kvarter igjen å spille reduserte Henning Torgnesskar til 8-2 med sitt femte mål for året.  I kampens siste spilleminutt fastsatte Christian Guillermo Njøten sluttresultatet til 9-2.

Neste kamp for Hvam er tirsdag 4.juni, hjemme mot Søndre Høland

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Tony Kristiansen, Julian Risvik Paulsen, Vegard Berge, Anders Norum, Gøran Haga, Heine Risvik Paulsen, Simen Lirio, Thomas Wiksaas, Fredrik Olsen og Henning Torgnesskar. Benyttede innbyttere: Simen Andreassen, Even Dahl, Nils Stubergh, Eskil Engebretsen og Marcus Vidøy