Haga gikk på surt tap etter å ha sløst med sjansene

9.divisjon  Haga- Lillestrøm 4 1-2 (0-1)

Etter storseieren mot Nordre Eidsvoll sist, så var optimismen på å ta årets første hjemmeseier mot Lillestrøm 4 helt klart til stede før matchen. Det var også Haga som var det førende laget utpå gresset på Haga stadion. De produserte flere store sjanser og hadde både stolpetreff og en ball i mål, men den ble annullert. I stedet var det Lillestrøm som kunne gå til pause med 0-1 ledelse etter scoring på en av sine få visitter etter en halvtimes spill.

Skapte nok sjanser til å ta poeng

Bruntrøyene fortsatte å komme til gode sjanser etter sidebytte, men ballen ville ikke i mål. I stedet økte Lillestrøm til 0-2 etter 65 minutter. Det skulle gå hele 80 minutter før Haga endelig fikk hull på byllen og reduserte til 1-2 ved Kristian Skjeldal Mathiesen. Hjemmelaget fortsatte å ”male på”, men klarte ikke å utligne og kampen ebbet ut med et meget surt 1-2 tap.

Neste kamp for Haga er mandag 3.juni, borte mot Varpe

Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, John Kristian Lystad, Håvard Tobias Heggem, Eirik Brunstad-Karlsen, Håvard Kvinge, Kristian Skjeldal Mathiesen, Robin Vekne Strøm, Robin Amundsen, Trond Rasmussen, Espen Thorvaldsen og Remi Fredriksen. Benyttede innbyttere: Per Franklin, Christian Kortoe Wood, Noah August Sagen, Lars Alexander Klemo Haustreis, Anders Estenstad og Sebastian Olsen