Nes IK U16 har startet sesongen strålende og står med to strake seiere

25.september.  U16 Sandefjord/Tønsberg – Nes IK 6-9 (1-0, 5-4,0-5)

Nes lå under med 5-1 til langt ut i andre periode

Nes IK sitt lag i klassen 16 år har startet årets sesong med to kamper mot Sandefjord/Tønsberg. Den første gikk av stabelen i Bugårdsparken onsdag 25.september. Det ble et spennende oppgjør der hjemmelaget kom best i gang og ledet 1-0 etter første periode. Sandefjord/Tønsberg fortsatte å lede an i midtperioden hvor de økte til 3-0 før Sander Brenni Johnsen reduserte for bortelaget. Vertene svarte med å sette ytterligere to pucker bak Tindra Celine Grinden i Nes IK-buret. Dermed stod det 5-1 til vertene, tretten minutter ut i andre periode.

Da bestemte Nes-spillerne seg for at nok fikk være nok. Elias Hagaløkken Willard og Gustas Gelazninkas putta hvert sitt, før Sandefjord/Tønsberg scoret sitt sjette for kvelden. Rett før pause gjorde Sander Brenni Johnsen det meste selv da han reduserte til 6-4.

Målene rant inn mot slutten av tredje periode

Nes spilte på seg selvtillit mot slutten av andre perioden, men den skulle gå nesten halve tredje periode før man fikk hull på byllen og reduserte til 6-5 ved Storm René Grinden. Målet ga en ketchupeffekt som gjorde sitt til at målene rant inn som perler på en snor i siste halvdel av perioden. Elias Hagaløkken Willard sørget for 6-6 10:55 min ut i tredje periode og rett etterpå sendte Gustas Gelazninkas bortelaget i ledelsen for første gang. Samme spiller økte til 6-8, mens Storm René Grinden fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 6-9 til Nes IK.

Nes stilte med følgende lag: Tindra Celine Grinden, Sander Mathias Skogsrud, Karl Martin Nyborg (0+2), Emil Jensen Dystland, Storm René Grinden (2+1), Sander Brenni Johnsen (2+0), Gustas Gelazninkas (3+1), Ole Kristian Lyrstad Thesen, Elias Hagaløkken Willard (2+1) og Jonas Fyen Holm

—–

28.september.  U16 Nes IK – Sandefjord/Tønsberg  9-2 (3-1,3-1,3-0)

Gjestene åpnet scoringsballet, men så tok Nes over

Tre dager senere møttes lagene igjen, men denne gangen i Runnirinken. Også i dette oppgjøret kom Sandefjord/Tønsberg best i gang, men nå denne gangen tok det ikke mer ni sekunder før Gustas Gelazninkas utlignet til 1-1. Nes fortsatte å gønne på og økte etter hvert til 3-1 etter scoring av Jaroslav Veido og Karl Martin Nyborg.

Nes best i alle tre periodene

Nå hadde Nes-spillerne bestemt seg for å ikke slippe Sandefjord/Tønsberg inn i kampen igjen. Laget brukte midtperioden til å vinne også den 3-1. Dermed kunne de gå til tredje periode med 6-1 ledelse. Målscorere i midtperioden var Gustas Gelazninkas, Storm René Grinden og Ole Kristian Lyrstad Thesen.

Tredje perioden ble en charmøretappe. 43 sekunder ut i perioden økte Sander Brenni Johnsen til 7-1 og midtveis i perioden var det dags for hjemmelaget åttende mål for dagen ved Storm René Grinden. Tre minutter før slutt avsluttet Elias Hagaløkken Willard en meget godt kamp fra Nes med fastsatte sette spikeren i Sandefjord/Tønsberg-kista med å score sitt første og Nes sitt niende mål i kampen som til slutt endte med en meget komfortabel 9-2 seier.

Neste kamp for Nes er allerede førstkommende lørdag 5.oktober, borte mot Kongsvinger

Nest stilte med følgende lag: Tindra Celine Grinden, Sander Mathias Skogsrud (0+1), Jaroslav Vaido(1+1), Karl Martin Nyborg (1+0), Emil Jensen Dystland,Storm René Grinden (2+0), Sander Brenni Johnsen (1+0), Gustas Gelazninkas (2+1), Ole Kristian Lyrstad Thesen(1+1),Theodor Evensen, Elias Hagaløkken Willard (1+0) og Jonas Fyen Holm(0+1)