FUVO G16 troner på topp av tabellen

1.div gutter 16 år Fjellhamar mot FUVO 1-2

FUVO-gutta leverte en strålende opphenting i sluttminuttene mot Strømmen hvor de scoret tre mål helt på tampen og vant kampen 4-3. Det førte laget opp i tre strake seiere og med seier over Fjellhamar ville de innta serietoppen foran Rælingen.

Fjellhamar ligger et stykke nedpå tabellen, men spilte tidvis jevnt med serieleder Rælingen i forrige serierunde. Til slutt måtte de se seg slått med 2-0 på bortebane. Nå hadde de hjemmebanefordel mot et FUVO-lag som har variert i både spill og poengfangst på bortebane.

Fjellhamar ledet til pause

Kampen bølget frem og tilbake, men heller ikke denne gangen klarte FUVO å ta ledelsen. I fire av de fem bortekampene laget har spilt, så har de blitt liggende under. 20 minutter var spilt da Fjellhamar scoret det som skulle vise seg å bli første omganens eneste nettkjenning.

Marcel Agbor ble matchvinner da FUVO snudd kampen i andre omgang

Det var litt mer futt i FUVO-gutta etter sidebytte og det tok ikke mer enn sju minutter før Lucas Exi Dzever utlignet til 1-1, med sitt ellevte mål for sesongen. Gjestene fortsatte å kjøre på, men rett før kampen vippet en time, fikk en av lagets spillere gult kort slik at de måtte spille med en mann mindre i fem minutter. Men med en mann mindre klarte FUVO og Marcel Agbor å finne veien til nettmaskene. Dermed hadde FUVO-gutta  nok en gang klart å snu det å ligge under til å ta ledelsen og til slutt vinne kampen.