Haga-herrene vant med ti mål

Bildet bak f.v.: trener Per Rune Holmøy, Henrik Sakshaug, Benjamin Sefring, Patrik  Holmøy, Kevin Wego, Benas Vaicekonis, Svein Qvigstad og trener May-Lene Sakshaug.

Foran f.v.; Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Joar H Mikkelsen, Sigurd S Løken, Joakim Andreassen, Thomas Holmøy og Lars Flomark

5.divisjon Raballder 2 – Haga 23-33 (11-15)

Det var Raballder 2 som stod på andre siden av banen i RSA-hallen onsdag kveld. De var også hjemmelag i denne kampen pga at kampen har vært flyttet et par ganger.

Det var vertene som åpnet scoringsballet, men så tok det unge Hagalaget over. Anført av 17-åringene Ruben Kværner (toppscorer med 10 mål) og Patrik Holmøy (9 mål) over ballet. De kjørte tempo og fulgte avtalene, samtidig som forsvarsspillet satt. Første halvdel av omgangen var det stor klasse over det bruntrøyene viste, både fremover og bakover.  Ledet på det meste med 4 mål, før de fikk sin sedvanlige lille “down periode” og det benyttet Raballder seg av. Fem minutter før pause, var det kun et mål som skilte lagene på stillingen 12-11. Hagagutta skjerpet seg i avslutningen av omgangen, og kunne gå til pause med en 15-11 ledelse. Keeper Benas Vaicekonis hadde 10 redninger på 21 skudd i denne omgangen, noe som er meget bra.

I pausen ble Hagagutta enige om å finne tilbake til det de viste i første del av omgangen. Dvs enkle forflytninger og kjøre avtalene. I forsvar måtte de finne en løsning på angrepsspillet til Raballder, dvs lage brudd.

Var bruntrøyene som åpnet målprotokollen etter pause. Vertene reduserte straks etter. Så fulgte lagene hverandre de første 10 minuttene av omgangen, med Haga liggende 4-5 mål foran. Da satt forsvarsspillet, samtidig som keeper Thomas Holmøy (10 redninger på 22 skudd, også meget bra) tok det som kom gjennom.  Raballder begynte også å pådra seg noen utvisninger fordi de begynte å bli slitne, samt at de ikke hang med på tempoet til Hagaherrene.

Hagagutta dro bare mer og mer ifra i målprotokollen, og når det meget gode dommerparet blåste for full tid, stod det 33-23 til Haga på måltavla. Sesongens tredje seier var  boks.

Nå gjenstår kun 1 seniorkamp før sesongen 23/24 er histore, men det ikke før etter påske.

Målscorere Haga (str i parentes); Ruben Kværner 10, Patrik Holmøy 9, Henrik Sakshaug 6, Marius Qvigstad 4 (1), Joar H Mikkelsen 3 og Benjamin Sefring 1.