Haga Jenter 11 år avsluttet med storseier

ildet: Bakre rad f.v.; Mathilde Norum, Selma Holmøy, Berthine Amundsen og Jessica Gran. Fremre rad f.v.; Emma Holmøy, Julie Walseth, Caroline Caspersen, Olivia Weiby og Luna Øyan. Liggende foran; Leah Kopperud. I tillegg var Oline Røkke med søndag.

Enebakk – Haga 16-15 (9-9)

Lørdag gikk turen til Flatebyhallen for å møte hjemmelaget Enebakk. Et lag de har spilt jevnt mot tidligere.  Var en trøtt gjeng som dro tidlig avgårde.  Kampen startet jevnt og det var hjemmelaget som åpnet scoringsballet.  Bruntrøyene svarte kjapt. Hjemmelaget gikk opp i en 2 måls ledelse tidlig i første omgang, denne greide Hagajentene å utligne ganske kjapt.  Slik fortsatte omgangen. Et par minutter før pause ledet hjemmelaget nok en gang med 2, men i siste sekund greide kampens toppscorer Julie Walseth å utligne til 9-9.

Andre omgang utartet seg akkurat som den første. Hjemmelaget var det lille hakket foran.  Mye fint angrepsspill mellom to jevne lag.  Minuttet før slutt gikk hjemmelaget opp i 16-15. Haga fikk sjansen til å utligne noen sekunder før slutt, men denne gangen gikk avslutningen utenfor.  Dermed endte det med 16-15 seier til Enebakk.

Haga – Holter 13-3 (5-2)

Søndag var det sesongavslutning i Neshallen mot Holter.  Det var et heltent Hagalag som ville gi hjemmepublikummet en fin avslutning. Starten av kampen ble preget av et bortelag som dro ned tempoet og spilte lange angrep.  Hagajentene scoret først og så seg siden ikke tilbake.  Midtveis i omgangen ledet de 3-0 før bortelaget fikk 2 kjappe, men så var det stopp. Kompakt forsvarsspill og større bevegelse i angrep, gjorde at hjemmelaget kunne gå til pause med 5-2 ledelse.

Andre omgang startet i større tempo enn den første.  Det var bruntrøyene som kjørte showet.  De dro bare mer og mer fra gjestene.  Da de gode dommerne; Johanna Hammarstrøm og Julie Melien, blåste for full tid stod det 13-3 til Haga på måltavla.

En god avslutning på en god sesong. Selv om prestasjonene har variert litt, så viser til tider disse jentene virkelig hva som bor i dem. Bare å glede seg til fortsettelsen.