Morsom og underholdende kamp mellom FUVO og Borgen gutter 10 år

G10 år FUVO mot Borgen

Det ble en morsom og underholdende kamp da FUVO og Borgen møttes til kamp på Funnefoss kunstgress onsdag. Det var gjestene som kom best i gang og tok ledelsen 0-1. Hjemmelaget svarte med å score fire mål på rappen og gå opp i 4-1 ledelse før gjestene reduserte til 4-2. Mot slutten av omgangen økte FUVO til 5-2, men Borgen hadde på ingen måte tenkt å gi seg og rakk å redusere til 5-3 før dommeren blåste av for første omgang.

Borgen fosset ut av startblokkene i andre omgang og før alle tilskuerne hadde funnet tilbake til plassene på tribunen, så hadde de scoret to ganger og utlignet til 5-5. FUVO-spillerne stod som statister og lot Borgen få gjøre akkurat som de ville. Det gjorde sitt til at bortelaget gikk opp til 5-6 før FUVO tok tak i matchen igjen og utlignet til 6-6. Gjestene fra Borgen hadde heller ikke tenkt å gi seg og scoret ytterligere to mål før FUVO-gutta bestemte seg for å spille fotball i stedet for å gjøre alt på egen hånd. Det resulterte i mange fine angrep hvor gutta kombinerte fint med hverandre og scoret fire mål på rappen og gikk fra å ligge under 6-8 til å lede 10-8.  Da var FUVO ferdigscoret, men det var ikke Borgen, som rakk å score ett mål til. De fikk også en siste sjanse til å utligne, men i mål stod Magnus I Engen og vartet opp med en matchvinnerredning. Dermed kunne FUVO-gutta juble 10-9 seier.

Dette var en seier for fotballen med to lag som ga alt og viste stor idrettsglede. Hvem som vant var ikke så viktig, det viktigste var spillegleden til spillere fra begge lag.