Skogbygda 2 tok seg enkelt av Nannestad

Tobias Rzeznik scoret ett mål i 4-0 seieren mot Nannestad

7er Skogbygda mot Nannestad  4-0 (2-0)

Etter en litt treg start på sesongen så tok Skogbygda en fortjent 7-4 hjemme mot Blaker i forrige serierunde. Denne gangen var det duket for ny hjemmekamp. Motstander Nannestad stod med ett poeng, så det burde være muligheter for ny seier.

Hjemmelaget vartet opp med tiki-taka fotball før den andre scoringen

Kampen startet i et gå-tempo, men med et lite overtak til Skogbygda. 19 minutter ut i matchen var det dags for kampens første scoring, satt inn av Kjell Arne Fjeld. To minutter senere vartet hjemmelaget opp med tiki-taka fotball med klikk-klakk spill med mange involverte før Tom-Roger Engebretsen til slutt satte ballen i nota.

Fint frisparkmål av Tobiasz Rzeznik

Det var ikke spilt mange minuttene av andre omgangen da Tobiasz Rzeznik økte til 3-0 etter et fint slått frispark og ett minutt senere fastsatte Vasile Dodica sluttresultatet til 4-0.

Vi snakket med Skogbygda-spiller Eivind Husås etter kampen. Han kunne fortelle at de hadde god kontroll, men at de tidvis senket seg ned på Nannestad sitt nivå. De hadde allikevel nok kvalitet i laget til at de til slutt vant en komfortabel 4-0 seier.

Skogbygda står nå med 9 poeng og ligger med det 7.plass. Neste kamp er onsdag 19.juni ,borte Løvenstad 3

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszcuk, Tobias Rzeznik, Rafal Marcin Czajkowski, Thorleif Fjeld, Vasile Dodica, Martin Prestgaard Holden, Eivind Husås, Tom-Roger Engebretsen, Bjørn André Brendengen, Kjell Arne Fjeld og Pål Moløkken