Hvam viste ingen nåde i møte med SIF/FUVO3

Det var en fin ramme rundt årets første lokaloppgjør mellom Hvam og SIF/FUVO3 på Hvam kunstgressbane onsdag. Masse folk hadde tatt turen for å følge hjemmelaget i deres vei mot et forhåpentligvis opprykk i 2018

Hvam var klare favoritter etter å ha avsluttet 2017-sesongen med å vinne tilsvarende oppgjør med hele 16-0.

Simen Andreassen stod frem som regissør

Kampen var så vidt i gang da vertene vartet opp med en fantastisk scoring. Et flott innlegg fra Simen Andreassen fant Fredrik Olsen, som på hel volley dunket ballen i mål. Standarden var satt. Fem minutter senere var en for dagen meget opplagt Andreassen på et nytt raid langt høyresiden. Med et presist innlegg fant han Martin Holter foran kassa, som bare hadde å styre innlegget over streken. Simen Andreassen har for øvrig ett bein i begge leire, da han til vanlig er trener G16-laget til FUVO.

Komfortabel ledelse til pause

Etter en halvtimes spill økte Gøran Haga til 3-0 med et velplassert skudd fra kanten av sekstenmeteren. Like etterpå rotet Skogbygdas sisteskanse det til for seg selv og laget da han var uheldig og skled i det han skulle skyte ut ballen. Fredrik Olsen takket og bukket med å sette inn omgangens fjerde og siste mål.

Assistenttrener Håkon Rolstad Nilsen konstaterte at laget hans gjorde en god første omgang, men mente at selve rosinen i pølsa var da Simen Andreassen meldte ?luka?, for så å slå tunnel på en forvirret Skogbygda spiller.

Innbytterne viste vei etter sidebytte

Hvam var nok relativt sikre på at dette kom til å gå veien, for i pausen gjorde laget hele seks bytter, uten at laget ble vesentlig svekket. I stedet fortsatte de i samme spor. Innbytter Kim Svebakken fant tidlig i omgangen innbytterkollega Nils Stubergh, som styrte inn lagets femte mål for kvelden. Nykommer Kevin Pihl ville også være med på moroa, og fra 16 meters hold skrudde han ballen elegant i krysset. På stillingen 6-0 fikk SIF/FUVO3 sitt trøstemål. Med en god gammeldags tupp limte Tor Erik Tømmerbakk kula via tverrliggeren og inn. Hjemmelaget var imidlertid ikke helt ferdig for kvelden og like før slutt fastsatte Nils Stubergh sluttresultatet til 7-1.

Håkon Rolstad Nilsen konstaterte at Hvam gjorde en god match, og at det alltid er like deilig å slå naboene. Han benyttet også sjansen til å takke alle som hadde tatt turen denne litt småkalde kvelden.

Fjorårets SIF-trener, Kjell Arne Fjeld, som ga seg som trener før årets sesong og som heller ikke hadde planer om å spille fotball i 2018, måtte sammen med tre aldrende SIF-stjerner tre på seg støvlene og gjøre et kortvarig comeback. Grunnet få spillere da FUVO2 spilte kamp samme dag.

 • Det ble litt David mot Goliat, men vi var enige om at vi alle skulle gjøre så godt vi kunne, og ikke minst ha det gøy. Hvam var stort sett best i det meste, men vi fikk oss en god økt. Kan også trøste oss med at vi scora dagens fineste mål da Tor Erik (Tømmerbakk) med en god gammeldags tupp feide kula i mål. Vi ser også positivt på det at vi slapp inn 9 mål færre enn sist da vi møtte laget fra Kollen, forteller Kjell Arne Fjeld til Nesfotballen.

Nevnte Fjeld viste også et snev av gamle kunster da han slo en nydelig tunnel på en Hvam spiller. Dette reddet både kvelden og hele uka for Fjeld, som det går rykter om fremdeles går rundt med et smil om munnen.

 

Hvam spiller neste kamp torsdag 3.mai, borte mot Sørumsand 2,mens SIF/FUVO3 møter LSK4 hjemme, dagen etter.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158571
 

Hvam stilte med følgende lag: Øystein Granslo, Simen Andreassen, Tobiasz Rzeznik, Vegard Berge, Anders Norum, Gøran Haga, Håkon Rolstad Nilsen, Martin Holter, Tony Kristiansen, Fredrik Olsen og Kevin Pihl.

Benyttede innbyttere: Nils Stubergh, Bjørn Sverre Østby, Steffen Breen, Kristoffer Aarhus, Alex Trondsen, Kim Svebakken og Even Dahl

 

 SIF/FUVO stilte med følgende tropp: Jonas Frigård, Andreas Rønold Jonnsen, Kenneth Lund Nordli, Jonas Kjone Husåsfallet, Kim Andre Granaas, Lars Scharning, Gaute Borgenholt, Niklas Holm Martinsen, Robin Pettersen, Kjell Arne Fjeld, Tobias Nikolai Monsrud, Tor Erik Tømmerbakk, Aleksander Flinkop, Daniel Amundsen og Magnar Bore.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg