Basket. R&Å G16 vant jevn kamp mot Kjelsås – avgjorde helt på slutten

R&Å gutter 16 år. R&Å – Kjelsås 64-60 (19-17,11-13,15-16,19-14)

R&Å vant sin første seriekamp og tok lørdag i mot et Kjelsås-lag som stod med to seiere av to mulige. Det skulle vise seg å bli en jevn og tøff batalje.

Tre meget jevne perioder

Hjemmelaget var gjennom hele første periode et lite hakk foran gjestene fra Kjelsås og til pause ledet de 19-17. R&Å økte ledelsen i starten av andre periode og ledet på det meste 28-19. Det stokket seg litt for de mot slutten av perioden og etter to perioder stod det 30-30. Bortelaget fortsatte med å kjøre kampen i starten av andre og ledet på det meste med seks poeng. Men denne gangen vertene som avsluttet best og etter tre perioder hadde de tatt tilbake ledelsen med ett poeng.

R&Å avgjorde på slutten av fjerde perioden

Det ble en meget spennende avslutning på kampen. Med litt over ett minutt igjen av kampen reduserte Kjelsås til 61-60, men nærmere enn det kom de aldri. Hjemmelagets toppscorer, Ralph Kristoffer Emersum satte like etterpå inn en topoenger, før Gustav Nohlin fastsatte sluttresultatet til 64-60 med fire sekunder igjen å spille.

Med to seire så topper R&Å tabellen foran Kjelsås og Oppsal, som også har fire poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Nojus Karionas, Ralph Kristoffer Emersum (23), Marcus Hagen, Gustav Nohlin (16), Ludvik Lund, Edvin Stenberg Byhring, Evenezer Teklom (3), Abdul Hannan Irfan, Martin Wåga (2), Adrian Azcona (18), Oscar Hagen, Leon Mikel Åsengen (2)