Basket. To seiere og tabelltopp for R&Å G16

Aurskog/Finstadbru – R&Å 42-75 (8-19,12-13,12-23,10-20)

R&Å hadde ingen problemer med å slå Aurskog/Finstadbru på bortebane lørdag 3.desember. R&Å-gutta gikk raskt opp i ledelsen og etter første periode hadde de opparbeidet seg en ellevemålsledelse. Lagene scoret jevnt med poeng i den andre perioden, men i tredje periode sa gjestene takk og farvel til hjemmelaget. Før den siste perioden ledet R&Å kampen 32-55 og kunne dermed cruise inn til en komfortabel seier som til slutt endte med sifrene 42-75.

R&Å stilte med følgende lag: Nojus Karlonas, Ralph Kristoffer Emesum, Marcus Hagen, Ludvik Lund, Edvin Stenberg Byhring, Leon Mikel Åsengen, Evenezer Teklom, Abdul Hannan Irfan, Martin Wågå, Adrian Azcona, Oscar Hagen, Yosyas Bereket

Skjetten G16 3 – R&Å 61-65 (17-20,16-15,13-14,15-16)

Søndag var det dags for en mye jevnere kamp da R&Å gjestet Skjetten. I starten fulgte lagene hverandre som skygger, men R&Å var hele tiden et lite hestehode foran. Som mest ledet de med fem poeng, men til pause stod det 17-20. Skjetten gikk knallhardt ut i andre periode og ledet matchen en god stund, men helt på tampen tok R&Å tilbake ledelsen. Det var sånn sett en herlig kamp for publikum, der ledelsen bølget frem og tilbake og etter tre perioder skilte det kun tre poeng i favør R&Å. Hjemmelaget slo nok en gang tilbake i starten av den fjerde og siste perioden. For endte gang tok de tilbake ledelsen og med under fire minutter igjen å spille, så ledet de 57-56. Men dette var en kamp R&Å-gutta ikke hadde tenkt å tape. De mobiliserte alt de hadde og med en herlig sluttspurt klarte de å snu underlege til 61-65 seier.

Med sju seire av sju mulige leder R&Å serien foran Bøler med 12 poeng og Kjelsås med 10 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Nojus Karlonas(8), Ralph Kristoffer Emesum (30), Marcus Hagen, Ludvik Lund, Edvin Stenberg Byhring (2), Leon Mikel Åsengen, Evenezer Teklom(11), Abdul Hannan Irfan, Martin Wågå, Adrian Azcona(12), Oscar Hagen (2), Yosyas Bereket Abraha, Simon Vatikus