FUVO 2 med 13 strake seire – Er ett poeng unna å sikre opprykket

6.div   Lørenskog 3 – FUVO 2-6 (0-5)

FUVO 2 stilte et kruttsterkt lag i bortemøte med Lørenskog 3.

Det var et heltent FUVO 2-lag som tok tak i matchen fra først spark. De spilte fin fotball hvor de lot ballen flytte seg fra spiller til spiller i et tempo ikke Lørenskog klarte å holde tritt med. Etter tolv strake seiere så var det tydelig å se at de har satt seg i respekt hos motstanderne. Lørenskog 3 prøvde å ligge lavt, men fem minutter inn i kampen sendte Mario Monteiro en fin langpasning som gikk via Adrian Thaci til Nicolai Elton Hauge, som fra kanten av femmeteren sendte FUVO 2 i føringen. Fem minutter senere var Kim Brenna på rett plass og doblet ledelsen etter en retur fra keeper. Bortelaget fortsatte å imponere i alle kampens faser og før det var spilt et kvarter så var det dags for 0-3, og ytterliggere fire minutter senere stod det 0-4. Begge målene kom etter en langpasning fra midtstopper Mario Monteiro frem til Kim Brenna, som ikke hadde noen problemer må og omsette pasningene i scoringer. Brenna var ikke ferdigscoret og skulle rekke å putte sitt fjerde og lagets femte før dommeren blåste av etter stort sett 45 meget gode minutter av FUVO 2

Kim Brenna med fem mål

Andre omgangen ble et antiklimaks. FUVO 2 var fortsatt det beste laget, men man inviterte Lørenskog 2 i for høy grad inn i matchen. Det ble litt for mye en og en og man sluttet å gjøre hverandre gode. Etter 55 minutter reduserte hjemmelaget til 1-5. FUVO 2 kom til flere gode målsjanser, men det neste målet var det også Lørenskog 3 som scoret.  En som ikke var ferdigscoret var Kim Brenna. Med sju minutter igjen ble han spilt igjennom og alene keeper hadde han ingen problemer med å fastsatte sluttresultatet til 2-6.

Det var mange FUVO spillere som spilte en god kamp. Kim scoret fem mål og var sånn sett kampens profil, men den som kanskje overrasket mest var Adrian Thaci. Ellers jevnt over bra av samtlige spillere.

Siden Leirsund vant toppoppgjøret mot Fjellhamar 2, så må trener FUVO 2 kun ett poeng på de resterende fem kampene for å være 100 % sikre på opprykk. Onsdag 6.september kan Roger Myrbråten sine disipler sikre opprykket da de tar i mot Gjelleråsen 3 til kamp på Funnefoss kunstgress

FUVO stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Henie Risvik Paulsen, Simen Hauger Hanssen, André Jørgensen, Maris Monteiro, Fredrik Lillebekk, Bikr Øian, Jasman El Boumlali, Nicolai Elton Hauge, Adrian Thaci og Kim Brenna. Benyttede innbyttere: Herman Berg Smith, Jon Erik Tolo og Ådne Skogheim