FUVO-damene inntok tabelltoppen

Mandag kveld var det duket for toppoppgjør i 3.divisjon mellom serietoer FUVO og serieleder Gjelleråsen. Begge lagene har åpnet sesongen strålende og hadde vunnet tre av fire kamper. Gjelleråsen toppet tabellen med  3-1-0, mens FUVO stod med 3-0-1.

FUVO avgjorde matchen med tre scoringer i 1.omgang. Gjelleråsen scoret to etter sidebytte, men FUVO-damene holdt unna i snøværet og kunne juble for 3-2 seier og tabell ledelse.

Oda Folmo Myhr sendte hjemmelaget i ledelsen etter 24 minutter. Ni minutter senere doblet Madelen Dahlstrøm ledelsen, og ytterligere to minutter senere satte Marianne Tollhaug inn 3-0 til FUVO.

Gjelleråsen reduserte til 3-1 rett etter pause og 2-3 med et kvarter igjen å spille, men flere mål ble det ikke og FUVO tok med det  sin tredje strake og totalt fjerde seier på de fem første matchene.