FUVO jenter 15 år hadde fortjent poeng etter spill og sjanser

FUVO – Fjellhamar 3 7ér 4-5

Søndag var det duket for storoppgjør på Funnefoss kunstgress i klassen 7ér J15 år mellom FUVO og Fjellhamar3. Bortelaget stilte med flere som spillere som har spilt mye J17 fotball og var storfavoritter. Men det var FUVO som åpnet best og tok ledelsen med Martine Tollhaug. Lagene fulgte hverandre og etter 23 minutter stod det 2-2, etter at Tollhaug hadde scoret nok et mål for hjemmelaget. Fjellhamar scoret to til før pause og gikk i garderoben med 2-4 ledelse.

Mari Stensrud reduserte til 3-4, før Fjellhamar satte inn sitt femte og siste for dagen. FUVO og Stensrud var imidlertid ikke helt ferdig. Hun scoret nok et mål, og mot slutten jaget hjemmelaget utligning, men til tross for masse sjanser til å få uavgjort, var jentene litt for ineffektive i siste fasen.

Trenerne var imidlertid veldig fornøyd med innsatsen, som de beskrev som fantastisk. De var gode bakover selv om de til slutt tapte kampen. Rullet opp på begge sider og skapte mer enn nok målsjanser til å vinne kampen, men manglet det lille ekstra foran mål. Det hadde på ingen måte vært ufortjent om FUVO-jentene hadde fått med seg minimum ett poeng fra matchen.

Trenerne fortalte til Nesfotballen etter kampslutt at dette var en av de beste kampene til jentene, spesielt med tanke på kvaliteten til motstanderen. Det lover godt for fremtiden.

FUVO stilte med følgende lag: Anneli Hofstad Jensen, Anne Kristine Sanderud Nordgaard, Alexandra Christine Lagerkvist-Sukkerd, Caroline Helen Aarlie Heiberg, Sanaz Hemat, Mari Stensrud, Martine Tollhaug, Hanna Åsberg og Mina Melby Døniar