FUVO2 med «hederlig» tap for Skjetten 3

FUVO-keeper Magnus Westerhagen Ilseng og resten av de unge FUVO-gutta leverte en god match mot Skjetten 3

Skjetten 3 – FUVO 2 3-1 (0-1)

Et ung FUVO-lag + et par rutinerte spillere tok onsdag turen til Skjetten stadion og møte tabellnabo Skjetten 3. Til tross for at FUVO2 gikk på sitt femte strake tap, så er det mye positivt å ta med seg fra årets sesong. Ungguttene har tatt steg for steg for hver kamp som de har spilt. De har blitt mer fysiske, raskere og smartere i valgene sine.

FUVO 2 ledelse til pause

FUVO 2 var fullt på høyde med hjemmelaget og det var heller ikke direkte ufortjent at laget tok ledelsen etter 24 minutter. Målet kom etter fint spill hvor Gaute Borgenholt til slutt avsluttet med et velplassert skudd. Flere mål ble det ikke de første 45 minuttene og FUVO-gutta kunne gå blide og fornøyde i garderoben med 1-0 ledelse.

Skjetten3 snudde kampen etter en times spill

Etter en times spill utlignet vertene og tre minutter senere hadde de snudd det. I denne perioden ble laget fra Opakermoen litt baktunge, men etter Skjetten 3 gikk opp til 3-1 etter 72 minutter, klarte de å flytte laget høyre opp på banen og dermed skape mer trykk mot hjemmelagets forsvar. De kom til flere gode avslutninger, men manglet det lille ekstra. Men alt i alt en godt gjennomført kamp av de unge FUVO-gutta.

Positivt var at nok en unggutt fikk sin debut. 16-årige Henrik Midtsheim Halvorsrud fikk kjenne på smaken av seniorfotball med en drøy halvtimes spill. Totalt har et tosifret antall 15/16 og 17-åringer i løpet av året fått sin seniordebut. Det betyr at de er betraktelig bedre rustet og mer erfarne da de til neste år vil få enda flere kamper.

Neste kamp for FUVO2 onsdag 9.oktober, hjemme mot Borgen.

FUVO stilte med følgende lag: Magnus Westerhagen Ilseng, Ovar Skjevdal, André Jørgensen, Lars-Fredrik Snildal, Eivind Husås, Even Myren Nybø, Filip Amundsen, Fredrik Granberg, Vegard Lindberg, Gaute Borgenholt og Christian Rodrigues Henrikson.

Benyttede innbyttere: Kristoffer Larsson Jernberg, Henrik Midtseim Halvorsrud og Sebastian Wang