Haga G14 med litt mye skuddmiss mot Fjellhamar 2

Haga – Fjellhamar 2 12-19 (8-10)

Bruntrøyene manglet 2 av de eldste gutta søndag, men stilte med følgende lag:  Tobias Olsen, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Benjamin Sefring, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Oskar Nørve Olsen, Marius Qvigstad og Emilio Markussen. På den andre siden stod avdelingens beste mannskap, Fjellhammer 2 (vet aldri hva disse lagene dukker opp men, men det eneste som er sikkert, er at de har med nivå 1-spillere).

Kampen åpnet i et forrykende tempo og det stod 1-1 allerede etter 45 sekunder.  Så roet begge lagene seg litt ned de neste minuttene. Lagene fulgte hverandre til stillingen 7-7 etter drøyt 15 minutters spill. Frem til da hadde lagene skiftet på å ta ledelsen, aldri med mer enn 1 mål. Nå greide gjestene å tilrive seg en to-målsledelse, og den holdt de til halvtid. Da stod det 8-10 på måltavla.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å bruke litt lengre tid på avslutningene. Avvent til sjansene kom, ikke skyt på halvsjanser. Men forsvarsspillet var bra og det skulle de fortsette med.

Fjellhammer kom best i gang i de andre omgangen. De skaffet seg raskt en 4-måls ledelse, før bruntrøyene tok seg sammen og scorte 2 kjappe. Da var det kamp igjen på stillingen 10-12!

Men utover i omgangen viste forskjellen seg, det var først og fremst i avslutningene. Der hvor Hagaguttene skjøt utenfor eller rett på keeper, så sendte gjestene ballen i mål. Gradvis økte de ledelsen utover omgangen, og når de gode sortkledde dommerne blåste for full tid, så stod det 19-12 til Fjellhammer på måltavla.

MEN dette var en kamp det unge Hagalaget (6 av 9 spillere var “underårige”) kunne si seg godt fornøyd med. Litt for mange avslutninger (20 i tallet), gikk andre steder enn i mål, deriblant 2 straffer. Forsvarsspillet var til tider veldig bra, så mye å ta med seg til neste helgs lokalderby mot Sørumsand.