Haga G15 tapte lokaloppgjøret mot Sørumsand

Gutter 15 år   Sørumsand – Haga  25-15 (12-7)

Haga stilte med følgende mannskap: Tobias Olsen, Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen, Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.

Visste det ville bli en tøff kamp mot et godt Sørumsand-lag. At playmakeren heller ikke var med, gjorde ikke det noe enklere.

Bruntrøyene åpnet scoringsballet. De første 15 minuttene var jevnspilt. Stod da 6-5 til vertene på måltavla. Så begynte slurvet, spesielt fremover på banen og det benyttet hjemmelaget seg av. Scoret 4 kjappe, og var oppe i en fem-målsledelse.  Denne holdt de inn til halvtid og stillingen 12-7 til Sørumsand.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men få mer fart fremover.  I tillegg må de bli flinkere i avslutningsøyeblikket. Både når og hvordan.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som åpnet med scoring, førHaga reduserte. Så fulgte lagene hverandre til nesten halvveis ut i omgangen, da gikk hjemmelaget fra 16-10 og opp til 19-10. Kampen var avgjort. Mye hawaii mot slutten. 4 sekunder før de gode sortkledde blåste av for full tid, smalt Haga’s toppscorer Daniel G inn sitt 7. mål på et langskudd og fastsatte sluttresultatet til 25-15 til Sørumsand.

En vel fortjent seier til et godt hjemmelag.