Haga G16 med viktig borteseier over Fjellhamar 2

Haga G16 nov 2023

Regionsserien gutter 16 år Fjellhamar 2 – Haga 30-31 (15-18)

Fjellhammer fikk den første scoringen på hjemmebane, men Haga satte da i gang et veldig høyt tempo, og scoret 4 på rad, uten å slippe inn mål. Videre fortsatt bruntrøyene å lede med 3-4 mål, og etter et kvarter økte de ytterligere, slik at stillingen var 7-13. Samspillet satt godt, og i motsetning til kampen sist helg, ble det gode spillet og målsjansene omsatt til scoringer. Fjellhammer kneppet litt inn på slutten av omgangen, men Hagagutta gikk til pause med ledelse, det stod 15-18 på tavla.

2. omgang begynte også bra, og på det meste ledet Haga med 18-22 og 19-23. Da mistet bruntrøyene noe av konsentrasjonen, og gjorde feil både i angrep og forsvar. Og etter 15 minutter var plutselig Fjellhammer bare 1 mål bak, på stillingen 24-25. Hagagutta tok seg sammen, og 3 ganger var de oppe i en 3 måls ledelse, men Fjellhammer kom tilbake. De siste 3 minuttene ble intense, det stod 28-29 og 29-30, og Fjellhammer var skikkelig på hugget. Drøye minuttet før slutt scoret Emilio Markussen, og med 2 måls ledelse burde Haga styrt det trygt i havn. Men Fjellhammer kom raskt etter, og reduserte til 30-31 da det gjenstod i underkant av 1 minutt. Haga kunne sette spikeren i kista, men skuddet gikk utenfor, og Fjellhammer kom etter i angrep. De spilte seg til en god målsjanse 10 sekunder før slutt, men skuddet gikk i tverrligger, og Haga dro seieren i land med 30-31. Både trenere og publikummet fra Haga var minst like slitne som spillerne, for dette ble en utrolig morsom og spennende kamp.

Nicholas Reklev ble toppscorer for Haga med 8 mål.

Dette var sesongens andre seier for Haga-gutta som med sine fem poeng på seks kamper, klatret opp på sjette plass på tabellen, ett poeng bak Fjellhamar 3.

Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Mathias Sandstad Andreassen, Emilio Mørk Markussen (5), Johan Thoresen (1), Nicholas Reklev (8), Henrik Sakshaug (6), Marius Qvigstad (6), Benjamin Sefring (4) og Jonas Søreng (1)

Artikkel og bilde er hentet fra Haga sin hjemmeside

Denne artikkelen er sponset av

Trysilhus 2022

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg