Haga-spiller Emilio Mørk Markussen er tatt ut på regional landslagssamling i håndball

Emilio Mørk Markussen

Gratulerer med uttaket til håndballtalentet Emilio Mørk Markussen fra Haga IF

Emilio fikk en hyggelig beskjed fra Norges håndballforbund sist uke. Han har blitt tatt ut til regional landslagssamling, og skal møte i Nordstrand Arena 29. november. Samlingen er for gutter født 2008, og blir holdt felles med samlingen for gutter født 2006/2007.

Emilio har spilt håndball i Haga IF siden han var 6 år gammel. Han er født i 2008, og siden det ikke har vært noe eget lag for den årsklassen, har han alltid spilt med 2007-gutta, og han spiller på G16-laget denne sesongen. De har samtrening med eldre spillere, så Emilio har hatt eldre lagkamerater å strekke seg etter i alle år. Og han har alltid vært på nivå med de som er både 1 og 2 år eldre. De årene han har hatt lov til å spille 2 årsklasser opp, har han spilt fast på laget til 2006-gutta også.

Vi har lenge sett at Emilio er et stort talent, med veldig gode fysiske ferdigheter, og god spilleforsåelse. Det er gledelig at andre har sett det samme, og at han nå får møte de beste i sin årsklasse i Region Øst. Den består av klubbene fra Romerike, Oslo, Follo og Østfold, så det er mange store klubber i regionen. Ekstra moro er det da at en spiller fra Haga IF får muligheten til å være med.

Vi ønsker Emilio masse lykke til med samlingen

 

Bilde og artikkel er hentet fra Haga sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg