Håndball Gutter 11 år. R&Å slo Haga i lokaloppgjøret

Bildet; fellesbilde av G-11 spillerne til Haga og Raumnes & Årnes, som møttes til kamp 10. februar.

R&Å – Haga gutter 11 år  16-12

Begge lagene var i sin hjemmehall, da Haga G11 møtte Raumnes & Årnes i Neshallen på søndag. Sist lagene møttes i høst, endte kampen med uavgjort. Og spennende ble det denne gangen også.

Haga fikk det første målet, og drøye 40 sekunder senere utlignet R & Å på straffe. Og slik fulgte lagene hverandre gjennom hele omgangen. Ingen av lagene ledet med mer enn 1 mål, og til pause stod det 7-7.

2. omgang begynte like jevnt, og fram til 11-11 ledet fortsatt ingen av lagene med mer enn 1 mål. Publikum heiet fram lagene, og det var stor stemning på tribunen.

De siste 8 minuttene var det R & Å som tok føringen, og de dro sakte ifra. Hagaguttene klarte i løpet av de minuttene å score kun 1 gang, mens gutta fra Årnes scoret 5 ganger. Da kampen var ferdig kunne R & Å derfor juble over 16-12 seier over Haga.

Hagaguttene har ny seriekamp allerede tirsdag kveld, og skal da møte Linderud/Linje 5 fra Oslo.