Hvam G13 kjempet seg til 3-2 seier over Lørenskog 2

Gutter 13 år 2.div  9er  Hvam mot Lørenskog 2 3-2 (2-1)

Sesongen har vært som en berg og dalbane for Hvam G13, men det begynte å bli en liten stund siden laget vant en kamp. I årets andre høstkamp tok de i mot Lørenskog 2 til kamp på Hvam kunstgress. Sist gang lagene møtte hverandre endte det 2-2, det var derfor håp om å klare å gjenta den bedriften eller aller helst vinne.

2-1 ledelse til pause

Det startet også meget bra for Hvam-guttene som tidlig tok ledelsen ved Emil Johnsen Moheim. Målet ga hjemmelaget selvtillit og litt senere i omgangen doblet Sander Nohr ledelsen. Lørenskog 2 ga på ingen måte opp og før lagene gikk til pause så hadde også de funnet veien til nettmaskene en gang.

Hvam holdt unna og tok sin første seier på sju kamper

Med 2-1 i sekken, så kunne Hvam-spillerne kjenne lukten av seier da de gikk utpå kunstgressmatta etter sidebytte. Og da Filip Amundsen satte inn 3-1 så begynte de virkelig å få troen på tre poeng. Gjestene fra Lørenskog ville imidlertid være med på leken og reduserte til 3-2. Det ble noen nervepirrende minutter på slutten av kampen, men Hvamsingene kjempet med nebb og klør og kunne til slutt slippe jubelen løs for første gang siden 23.mai, da de slo Ull/Kisa 2

Neste kamp for Hvam er onsdag 6.september, hjemme mot tabellnabo Aurskog/Finstadbru

Hvam stilte med følgende tropp: Benjamin Håvi Berber, Auden Mokal Skjæret, Sander Nohr, Emil Johnsen Moheim, Halvor August Amundsen Hernes, Filip Amundsen, Selmer Lier Dahl, Sigurd Botness Greni, Haakon Lien Svendsen, Bjørn Dennis Prytz Klevgård og Sondre Fallet