Hvam gikk på en liten mine mot bunnlaget

Tobiasz Rzeznik og resten av Hvam-gutta måtte nøye seg med ett poeng borte mot Åkrene

Poengtap mot bunnlaget

Det som i utgangspunktet skulle vært plankekjøring endte med full krasj.Hvordan i all verden skulle et Hvam-lag med seks strake seire kunne tape for bunnlaget Åkrene, som stod med en pinne, og som kom til kampen etter å ha tapt 4-0 for EIF2, ett lag Hvam for en liten måned siden slo 5-0.

Det er et ordtak som heter» Liten tue kan velte stort last», og det slo til denne gangen. Det er heller ikke umulig at Hvamsingene gikk i den berømte undervurderingsfella.

Lå under 1-0 til pause

Kampen svingte mye utpå Åkrene Arena, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter noen få minutters spill. En bakromsball endte med en avslutning fra Thomas Solberg Kristiansen, som Marius Hovind reddet, men Åkrene spilleren var kjapt frampå og satte returen i mål.

Resten av førsteomgang bød på flere store sjanser for Hvam, men verken Marius Rognerud eller Thomas Wiksaas fikk ballen i mål. Hvam fikk også en scoring avblåst for offside. Kristoffer Aarhus hadde også en stor sjanse etter flotte veggspill langs kanten, men dessverre nektet en god Åkrene-keeper scoring. Aarhus var for øvrig frisk fra sin backposisjon!

Fredrik Olsen reddet ett poeng med sin åttende scoring for sesongen

Etter de første 45 minuttene stod det 1-0 til Åkrene, men ti minutter ut i andre omgang kom endelig scoringen for Hvam. Marius Rognerud løp seg flott fri og slo et meget godt innlegg på bakerste. Fredrik Olsen tok ballen ned og satte kontrollert inn 1-1. Hvam presset på videre, men sjansene til Ludvig Wang, Kim Svebakken og Tony Kristiansen ville ikke inn.

Ti minutter før slutt fikk Åkrene spiller rødt kort, men selv med en mann mer klarte ikke Hvam å få ballen i mål. Dermed måtte Hvamsingene nøye seg med 1-1 og ett poeng.

Serietoer LSK3 snublet også

Heldigvis gikk serietoer LSK3 på et 3-5 tap for Sørumsand 2. Det betyr at Hvam fremdeles har tre poeng med til andreplassen, men nå er det Sørumsand 2 som innehar den plassen. LSK3 befinner seg på tredjeplass, fire poeng bak Hvam.