Hvam J14 vant etter nervepirrende avslutning

Regionsserien jenter 14 år Drøbak/Frogn – Hvam  16-18 (8-8)

Hvam-jentene stod med en seier på fem forsøk før bortekampen mot Drøbak/Frogn lørdag 4.november.I forrige serierunde tapte laget knepent med ett mål  mot Tune. Den kampen lå litt i bakhodet da de viste det kom til å bli en samme type match mot Drøbak/Frogn.

Hawaii-håndball i første omgang

Starten på kampen kunne ikke blitt bedre sett med Hvam-øyne. Gjestene gikk raskt opp 1-4 ledelse, men hjemmelaget kom tilbake og utlignet til 5-5, før Hvam på nytt gikk opp i en tomålsledelse. Drøbak/Frogn scoret så tre mål på rappen, før Christina Graff Snipen ordnet 8-8 i første omganens siste sekund.

Perfekt avslutning på kampen

Andre omgangen ble om mulig enda mer spennende. Lagene fulgte hverandre som skygger og det skilte aldri mer enn to mål mellom lagene. Drøbak/Frogn kom med en skummel sluttspurt hvor de hentet opp Hvam sin 13-15 ledelse og med tre minutter igjen å spille tok ledelsen 16-15. Da våknet ”killerinstinktet” til bortelaget. Først utlignet Afelina Griffin til 16-16, før Thea Utheim Sandøy sendte Hvam i ledelsen og med ett sekund igjen å spille, fastsatte Griffin sluttresultatet til 16-18 til Hvam.

Neste seriekamp for Hvam-jentene er søndag 12.november, hjemme i Nes Arena mot Haslum

Hvam stilte med følgende lag: Victoria Alfheim, Dina Humstad Seland (2), Elida Josefine Henriksen Gladheim, Thea Utheim Sandøy (2), Afelina Griffin (5), Helene Fjørtoft Finnstein (3), Christina Graff Snipen (3), Gunhild Nebbenes Kilde (1) og Kaja Wallem Ongstad (2)