Knepent tap for FUVO jenter 14 år

1.divisjon  Jenter 14 år  FUVO – Lørenskog 1-2 (1-0)

Selv om koronasituasjonen er på bedrings vei, så har den gått hardt utover ungdomsskoleelever og deriblant FUVO sitt jenter 14 år lag som fikk fire kamper utsatt fra de startet årets sesong 22.august til de spilte sin neste kamp 12.oktober. De åpnet sesongen med en imponerende 4-1 seier over LSK, før de tirsdag i forrige uke spilte 3-3 borte mot Frogner. Fredag var det duket for møte med serieleder Lørenskog.

Fortjent FUVO-ledelse til pause

Anført av ”vepsen” Elnaz Hemat så startet FUVO kampen friskt og stresset Lørenskog til å gjøre feil. Det høye presset førte til flere gode brudd høyt inne på Lørenskog sin banehalvdel. Hjemmelaget kom også til et par gode skuddforsøk, men målvakten til Lørenskog var i det umulige hjørnet og vartet opp med et par meget kvalifiserte redninger. Men etter 13 minutter satt den endelig for FUVO-jentene. Sarah Finstad kjempet til seg ballen og fikk lagt den inn foran kassa hvor Vilde Aarhus kom i hundre og satte ballen kontant i nettet. 1-0 til FUVO.

Lørenskog kan takke sin meget gode keeper for at de tok med seg poengene hjem

FUVO fortsatte å kjøre kampen og kunne med lit hell satt inn enda flere mål. Gjestene fra Lørenskog var heller ikke uefne da de kom på besøk, men Frida Aarhus i FUVO-målet tok det som kom i veien. Nærmest scoring kom hjemmelaget da Matilde Wenger spilte Vilde Aarhus igjennom, men nok en gang var Lørenskog-keeperen på riktig plass og reddet.

Andre omgangen var så vidt i gang da gjestene utlignet til 1-1. Det fysisk sterke Lørenskog-laget kom tettere oppi FUVO-spillerne i andre omgang og gjorde det vanskelig for hjemmelaget. Etter 53 minutter tok Lørenskog ledelsen 1-2 etter en retur fra FUVOs sisteskanse. De røde og hvite gjorde et hederlig forsøk på å slå tilbake, men banens beste spiller stod bakerst hos Lørenskog og reddet ALT. En gang slapp ballen igjennom, men da fikk hun hjelp av tverrliggeren. Det var derfor helt naturlig for Lørenskog-supporterne å rope navnet hennes etter kampslutt. Etter 2 x 35 minutter måtte FUVO-jentene bare innse at årets første tap var et surt faktum.

Neste kamp for FUVO skal etter planen spilles allerede i kveld, hjemme mot Fjellhamar

FUVO stilte med følgende tropp: Frida Aarhus, Dina Bommo Skogholt, Matilde Wenger, Sunniva Søreng, Daniela Myrvang Freltofte, Mia Iselin Husås, Elnaz Hemat, Victoria Østvold Byfuglien, Sarah Finstad Hansen, Victoria Myrvang Freltofte, Elise Gram Andersen, Vilde Aarhus og Linnea Holberg Fjelland