Oline Evjen Røkke sine 17 redninger holdt nesten til poeng for Haga J13

Haga J13 2021-22

Første kamp var lørdag da Ammerud 2 og Haga møttes i Apalløkka idrettshall. Her var Hagajentene rett og slett ikke “på” fra start og det tok nesten 12 minutter før Haga puttet sitt første mål og reduserte til 2-1. Etter dette hevet laget seg noe og kunne gå til pause med en 5-4 ledelse.

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette trenden fra slutten av første omgang, men samtidig ha mer fokus på avslutningene. Det startet bra og Haga økte ledelsen i starten av andre omgang. Deretter kladdet det bare mer og mer utover i kampen.
Det var lite fart mot mål og avslutningene var alt for dårlige. Dermed kunne Ammerud ta over og avgjøre kampen. Det mest positive med lørdagens oppgjør var forsvarsspillet og ikke minst Oline i mål med sine 17 redninger.

Søndag var det tid for lokaloppgjør mot AFSK. Her startet jentene brukbart, men våknet ikke helt før etter en timeout. Da forstod de plutselig at man må ha fart mot mål for å score og resten av omgangen var jevn og spennende mot et godt AFSK lag.

Til pause fikk spillerne tilbakemelding om at de hadde spilt veldig bra i første omgang og at de måtte fortsette det gode spillet i andre. Det hold dessverre ikke. Jentene virket slitne og er tydeligvis fortsatt litt preget av mye sykdom i troppen den siste tiden. Andre omgang ble et steg tilbake og hjemmelaget dro bare mer og mer fra i målprotokollen og tok en fortjent seier til slutt. Vi tar med oss spillet fra første omgang.

Ammerud 2 – Haga 12-9 (4-5)
Hagas lag:
Oline Evjen Røkke, Patrycja Okonek (2 mål), Ane Alexandra Hjemmen, Caroline Caspersen, Luna Aakervik Øyan (2), Mathilde Andresen Norum, Kaja Straaberg Holmen (1), Julie Walseth (3), Selma Holmøy, Emma Holmøy (1)

AFSK – Haga 2 25-12 (10-8)
Hagas lag:
Signe Asmyhr, Sara Elise Aanerud, Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Patrycja Okonek (1), Mathilde Andresen Norum (1), Mie Linnea Aarhus (5), Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (1), Selma Holmøy