R&Å Jenter 15 år klarte nesten å hente igjen seksmålsledelsen, før det raknet igjen

R&Å J15

Skiptvet 2 – R&Å 23-17 (12-6)

R&Å-jentene startet litt tamt og ble liggende under med tre mål før de våknet. Da scoret de tre kjappe og utlignet til 3-3. På stillingen 6-5 tok hjemmelaget farvel med de blåkledde og etter 17 minutter stod det 10-5 på måltavla. De siste minuttene av omgangen holdt lagene følge noe som betydde at Skiptvet 2 kunne gå i garderoben med 12-6 ledelse.

Andre omgangen gikk litt i rykk og napp, men R&Å startet veldig bra og spiste seg nærmere og nærmere Skiptvet 2. Etter 38 minutter stod det 16-15. De manglet bare ett mål på å ta igjen seksmålsledelsen, men så føyk vertene ifra igjen. Skiptvet 2 scoret de fem neste målene og avgjorde kampen til sin fordel. Til slutt stod det 23-17.

Neste kamp er lørdag 29.februar, borte mot Fjellhamar 2

R&Å stilte med følgende lag: Ine Marie Blådammen, Martyna Maria Pona (3), Julie Anette Wisth, Tuva Kårstad (2), Emilie Caroline Olkvam Sommervad, Lene Charlotte Olsen (5), Tora Nilsen (1), Kjersti Østerby, Line Melby (3), Caroline Aarlie Heiberg (1), Sanna Gangnes, Karna Amundsen, Marianne Nergård Grønvold og Maria Westerhagen Ilseng (2)