R&Å mistet seieren på overtid

4.divisjon   R&Å – Aurskog-Høland 3-3 (2-1)

Etter en god rekke med tre seire og en uavgjort så har R&Å-gutta møtt motgang de siste kampene. Før tirsdagens hjemmekamp mot uavgjortspesialisten Aurskog-Høland stod laget med to strake tap og en plass midt på tabellen.

Ett poeng i favør R&Å skilte lagene før matchen og den var på god vei til å bli fire, men så fikk Aurskog-Høland straffe

R&Å ledet 2-0 etter en halvtime

Det startet imidlertid bra i medvinden for R&Å gutta. Vertene tok tak i matchen fra start og det var på ingen måte ufortjent at hjemmelaget tok ledelsen etter 20 minutter takket være scoring av Marius Solhaug. Årnes-laget hadde mye ball, men Aurskog-Høland var farlige når de en gang i blant kom på besøk. Det var allikevel R&Å som igjen skulle finne veien til nettmaskene etter en halvtimes spill. Martinus Slette Granum spilte igjennom Eivind Sveinhaug alene med keeper og kald som en fisk satte Sveinhaug inn sesongens fjerde scoring.

Dessverre gikk det ikke mer enn et par minutter før Aurskog-Høland reduserte til 2-1 ved Eirik Holm Olsen.  Dette var også resultatet til pause.

Ledet 3-1 med tjue minutter igjen å spille

I andre omgang var det bortelaget som nøyt godt av vinden, men det var R&Å som startet best og kom til flere store sjanser før cornermålgarantisten Marius Solhaug var på rett plass og sendte vertene opp i 3-1 ledelse etter en times spill. Da så det lyst ut med tanke på seier til de blåkledde.

Aurskog-Høland utlignet til 3-3 på overtid

Men så i stedet for å fortsette i samme tempo, så ble R&Å litt baktunge og inviterte med det Aurskog-Høland inn i kampen. Med tjue minutter igjen å spille så klarte gjestene å spille en perfekt ball i bakrom til Aleksander Martinsen. Fjorårets toppscorer har ikke glemt hvor målet står og reduserte til 3-2. Bortelaget presset på for utligning mot slutten, men R&Å gutta så ut til å hale i land seieren, men på overtid pekte dommeren på straffemerket. Innbytter Martinsen gikk frem og satte inn 3-3, som også ble sluttresultatet.

Surt poengtap for R&Å-gutta, som med seier hatt kun tre poeng opp til Lørenskog 2 på andreplass. I stedet ligger laget nå på 7.plass med 14 poeng. Neste kamp for Trond Johnny Lien sitt mannskap er allerede fredag 2.juni, borte mot Kløfta.

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Thomas Buseth, Arne Holter, Petter Hanekamhaug og Nikolai Skau. Benyttet innbytter; Marcus Solberg Damstuen