R&Å spilte 0-0 for første gang siden august 2021

4.div.  R&Å mot Sørumsand 0-0 (0-0)

R&Å hadde en strålende periode fra midten av juni til midten av september hvor laget tok tjue poeng og tapte kun en av ni kamper. Formen var da så god at man var med i opprykkskampen en stakket stund. Men de har en tynn tropp og skade på Arne Holter og det at Eivind Sveinhaug har forlatt klubben for å studere utenlands har gjort sitt til at de ha slitt i det siste.

De to øverste plassene er nå utenfor rekkevidde etter kun ett poeng på de tre siste matchene før tirsdagens hjemmekamp mot Sørumsand.

Det var i følge våre rapporter en morsom kampen, hvor R&Å eier banespillet, men ikke klarer å sette ballen i nota. Blant annet hadde Marius Lundberg en ball i nettmaskene, men assistentdommeren var oppe med linjeflagget. I tillegg hadde lagets toppscorer, Marcus Damstuen en i metallet. Helt på slutten av kampen kom gjestene fra Sørumsand til noen store sjanser, men heller ikke de klarte å score. Dermed ebbet kampen ut med det 0-0. Et meget sjeldent resultat i dagens fotball. Sist gang R&Å spilte en målløs kamp var tilbake i august 2021, da de spilte 0-0 borte mot Fjellhamar.

Ull/Kisa 2 topper 4.div med 50 poeng, mens Hauerseter følger på plassen bak med 48. Det disse to lagene og ingen andre som kjemper om opprykk til Norsk Tipping-ligaen. EIF ligger på 3.plass med 39, mens Strømmen 2 har 38 og R&Å har 37 på 5.plasss. Det er meget jevnt i årets 4.divisjon. For R&Å så er det kun to poeng opp til 3.plass, men det er også kun fem poeng ned til Sørumsand på 10.plass. Neste kamp for R&Å er tirsdag 8.oktober, borte mot EIF.

R&Å stilte med følgende lag: Rino Lund Johnsen, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stenbro, Jesper Aaserud, Casper Ovell-Rolén, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Arne Holter, Marius Lundberg, Marcus Damstuen og Petter Hanekamhaug

 

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg