Simen Utne scoring i siste sekund reddet ett poeng til Nes Falcons

Nes Falcons – Akerselva 4 6-6 (2-3,2-2,2-1)

Etter fire strake seire var det nesten forventet at Nes Falcons også ville ta sin femte i hjemmemøte med Akerselva 4. Et lag de slo 8-2 på bortebane i november, men det skulle vise seg å bli en tøff nøtt å knekke denne gangen.

Strålende åpning var ikke nok

Det startet veldig bra for Nes Falcons da Simen Utne allerede etter 8 sekunder sendte vertene i ledelsen. Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og etter tre minutter var det dags for dagens andre mål. Simen Utne fant Mårthen Roladn Hedberg, som doblet ledelsen. Akerselva 4 kom seg kjapt over sjokket og reduserte til 2-1 etter fem minutter. Stillingen holdt seg til det var fire minutter igjen av første omgang, da scoret gjestene to ganger og kunne dermed gå i garderoben med 2-3 ledelse.

Nes Falcons utlignet tidlig i midtperioden på et selvmål, men nok en gang tok Akerselva 4 tilbake ledelsen med to scoringer før det var gått sju minutter av andre omgangen. Etter 12 minutter reduserte Joans Heimsatd Furesund til 4-5 på pasning fra Mårthen Roland Hedberg.

Simen Utne reddet poeng i siste sekund

For tredje gang i kampen scoret Nes Falcons først også i den tredje og siste omgangen. 5-5 ble imidlertid til 5-6 etter fire minutters spill. Hjemmelaget jaget utligning resten av kampen, men det så ut til å ende i et surt ettmålstap. Men i kampens siste sekund klarte Sondre Dyre å få satt kølla på ballen slik at den gikk inn i nettmaskene. Dermed endte kampen 6-6.

Nes Falcons stilte med følgende lag: Sondre Dyre (1), John Magnus Bakken, Martin Lerdahl, Simen Utne (2+1), Andre Bødker, Eirik Skallerud Lunder, Jonas Heimstad Furesund (1), Severin Skjæret, Mårthen Roland Hedberg (1+2), Geir Årnes og Niklas Eriksen Berg