SkarÅ G15 hadde seieren i lomma

R&Å/Skarnes G16

Gutter 15 år  R&Å/Skarnes – Asker 26-26 (12-15)

SkarÅ lå under med tre mål til pause

Det var to jevne lag som møttes til kamp i Neshallen mandag kveld. Hjemmelaget kom best i gang, men det ble tidlig klart at dette ville bli et jevnt oppgjør. På stillingen 7-7, et kvarter ut i kampen, så klarte gjestene fra Asker å tilrive seg et lite overtak, og med tre mål på rappen så gikk laget opp firemålsledelse. Heldigvis klarte Daniel Thode Hegge å finne veien til nettmaskene rett første omgang var over, slik at stillingen til pause var 12-15.

Hentet opp Asker sin ledelse for endte gang, og hadde seieren i lomma til det gjenstod ett sekund

SkarÅ-gutta startet andre omgangen friskt og fire minutter ut i omgangen så var laget kun ett mål bak. Spillet bølget frem og tilbake, men så satte bortelaget inn et rykk og plutselig var de tre mål foran igjen. Vertene tok seg sammen og startet på nytt opphentingen. Med under 30 sekunder igjen å spille så klarte laget for første gang siden starten av matchen å ta tilbake ledelsen. 26-25 ble dessverre ikke sluttresultatet, da Asker tok timeout og med kun ett sekund igjen å spille så utlignet de til 26-26.

Neste kamp for SkarÅ er søndag 11.desember, borte mot EIF

SkarÅ stilte med følgende lag: Oliver Alstad Quille, Theo Løse (7), Oliver Skjørberg Hansen, Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet (1), Viljar August Wathne Guttormsen (4), Sebastian Engeflaen Jansen (5), Daniel Thode Hegge (4), Sindre Tronbøl (4), Viktor Aleksander Sørlie (1), Kristian Skaarer og Oskar Andreas Weng