Slutt. FUVO – Fjellhamar 2-1

Fjellhamar tok en etterlengtet seier tidligere denne uken da Blaker ble slått med 3-0. Laget gjorde også en god figur i kampen før, borte mot Aurskog-Høland, men hvor de til slutt måtte se seg slått med 1-0 scoring til hjemmelaget med kun fire minutter igjen å spille. Laget har sånn sett opparbeidet seg litt selvtillit etter en treig start på årets sesong.

FUVO på sin side gikk på et irriterende 4-2 tap for Skedsmo sist og må vinne over Fjellhamar for ikke bli alt for langt bak det som ser ut til å bli de to argeste konkurrentene, Skedsmo og EIF. Før lørdagens match så har Skedsmo 6 poeng til gode, mens EIF har tre. Bak disse og før FUVO ligger Sørumsand, men vi har ingen tro på at de kommer til å være en reel trussel da vi skriver oktober.

FUVO var favoritter hos både oddselskapene og mannen i gata.

——-

Etter en jevnspilt og målløs første omgang, tok det ikke mer enn 30 sekunder før Stian Habberstad.

FUVO sleit med å komme inn i matchen, men så begynte det bøtte snø fra himmelen. Banen ble glattere og det så også ut til å vekke hjemmelagets spillere.

Etter en drøy times spill utlignet Kim Brenna til 1-1, etter en feil i Fjellhamar forsvaret. Seks minutter senere ladet samme spiller kanonen og feide inn et frispark fra 25 meter, som Fjellhamar-keeperen på en god dag hadde tatt.

Fjellhamar klarte å sette et brukbart trøkk de siste minuttene, men FUVO holdt unna og vant kampen 2-1.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Ovar Skjevdal, Even Myren Nybø, Julian Paulsen, Oliver Nøvik, Simen Nordnes, Andreas Castilla, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Otto Dahl, Per Anders Vågan, Mathias Vikane (Jon Erik Tolo ubenyttet)