Team Nes 2 G16 startet høstsesongen med solid seier

3.div Team Nes 2 mot Gjerdrum 3  4-0 (2-0)

Team Nes G16 sitt andre lag avsluttet vårsesongen sterkt med tre seire på de fire siste matchene, men det var ikke nok til å kvalifisere seg til kampen om kretsmesterskapet. I stedet skal de spille om å bli avdelingsmester. Første kamp gikk på en grønn og fin Årnes gressbane mandag. Motstander var Gjerdrum 3, som endte på plassen bak de i våres.

Kristoffer Snildal sendte hjemmelaget i ledelsen

Kampen startet med at lagene følte litt på hverandre, men hjemmelaget viste seg ganske raskt som et litt bedre fotballag. Defensivt hadde de full kontroll, men det tok litt tid før de klarte å komme til de store målsjansene. Kristoffer Snildal testet venstreslegga et par ganger før han etter et kvarter spill kranglet med seg ballen like utenfor sekstenmeteren, la den til rette for godfoten og feide i vei et lurt skudd som sneik seg inn ved stolperoten. Team Nes 2 fortsatte å ha initiativet i matchen, men neste mål kom ikke før i omgangens siste minutt, da Casper Haslie Aleksandersen satte inn 2-0, som også ble pauseresultatet.

Marius Lundberg fastsatte sluttresultatet til 4-0

Gjestene fra Gjerdrum hadde lite å stille opp med og etter 63 minutter var det dags for 3-0 til Team Nes 2 ved Mohammad Zaeem Zeeshan. På sidelinjen stod en engasjert Team Nes-trener i Truls Frogner og manet gutta sine til å gjøre det de har øvd på treningene. 23 åringen spiller selv a-fotball på R&Å og har også blant annet Bachelor idrett med spesialisering i trenerrollen. Kampen var i ferd med å ebbe ut med en komfortabel tremålsseier, men helt på tampen satte Marius Lundberg spikeren i kista da han fastsatte sluttresultatet til 4-0 til Team Nes 2.

Mohammad Zaeem Zeeshan scoret Team Nes sitt tredje mål. Her i fint driv forbi en motspiller

Neste kamp for Team Nes 2 er lørdag 3.september, borte mot Søndre Høland.

Team Nes 2 stilte med følgende tropp: Chris Kaiser Aulibråten, Trym Lindsveen-Johansen, Mio Wahl Brochstedt, Jimmi Pettersen, Amund Eriksen, Sivert Kristiansen, Joakim Odin Hellawell, Casper Haslie Aleksandersen, Kristoffer Snildal, Ali Abdelkader Mohamad-Alhassan, Mohammad Zaeem Zeeshan, Åsmund Fallet, Ebenenzer Amanuel Abraha, Emins Turlajs, Amund Anderson og Marius Lundberg

En engasjert Team Nes-trener Truls Frogner veiledet gutta til seier over Gjerdrum 3

Vi kommer tilbake med flere bilder fra matchen fredag.

Er du ute etter en fotballopplevelse i England, Spania eller Italia, ja da er Matchday stedet å kontakte.