Team Nes G16 avsluttet med seier over seriemesteren

Team Nes – Fjellhamar 3-1 (1-1)

Revansjesugen gjeng

Etter lørdagens tap i lokalderbyet var Team Nes gutta bestemte på å avslutte sesongen med en seier. Men det blir ikke en lett oppgave da motstanderen var årets seriemestere.

Solid første omgang av TN gutta

Men i motsetning til kampen lørdag var aggressiviteten og trøkket tilbake hos Team Nes gutta. I tillegg satt presspillet og formasjonen godt igjen. Hjemmelaget fikk en god start på kampen og klarte tidlig å få Fjellhamar ut av stilen sin, samt at de produserte et par bra sjanser.

Etter hvert jobbet serievinneren seg inn i kampen og hadde i en periode midtveis i første omgang et lite spillemessig overtak som til slutt resulterte i scoring. Målet kom etter 25 minutter da de fikk et korrekt dømt straffespark som de satte sikkert i mål

Dette satte fyr i Team Nes-spillerne som tok tilbake initiativet i kampen. De satte et høyt press og var samtidig gode på overganger. Etter 35 minutter vartet laget opp med et mønsterangrep hvor spillet ble vendt over til høyrekanten som igjen la inn til Thomas Marsdal, som knuste midtstopperen til Fjellhamar i lufta og satte og utlignet til 1-1. En fortjent utligning etter spill og sjanser i første omgang.

Meget god andre omgang

Team Nes fortsatte å jobbe hardt i presset i andre omgang. Serievinneren fikk ikke lov til å gjøre de oppspillene de ønsket, og vertene fikk gjentatte ganger overganger på brudd i midtbaneleddet. Et kvarter ut i omgangen fikk de lønn i form av scoring. Kristian Gjestad var på rett plass og pirket inn en retur fra Fjellhamar-keeperen etter en dødball. Dermed hadde Team Nes snudd 0-1 til 2-1 ledelse.

Nå begynte Fjellhamar å jage et mål uten at de kom til store muligheter. Team Nes-spillerne lå fint i ramma og hindret Fjellhamar fra å bruke rommet mellom forsvar og midtbane. Med 5 min igjen fikk en av hjemmelagets spillere gult kort, som resulterte i at de måtte avslutte kampen med 10 mann. Fjellhamar trykket litt på, men med to minutter igjen å spille fastsatte Ander Huser Bølge sluttresultatet til 3-1 til Team Nes.

Team Nes-trener Allan Hegli var meget fornøyd med hvordan laget slo tilbake etter tapet mot FUVO for kun noen få dager siden.

• Gutta var «på» fra start og leverte en meget god prestasjon mot et lag som kom til kampen med ni strake seire. Kampplan og utførelsen av gutta er jeg meget imponert over. Det var deilig å avslutte sesongen med å slå serievinneren, sier treneren til Nesfotballen etter kampslutt.

Team Nes stilte med følgende lag: Bjørna Knapskog-Hope, Kristian Gjestad, Lars Christian Opsahl Garsjø, Petter Humstad Seland, Jone Risvik Paulsen, Adrian Fauskrud Lorentzen, Henrik Hansen Linstad, Herman Berg Smith, Kenneth Codera Marques Larsen, Anders Huser Bølge, Alexander Gram Andersen, Mads Sann Laget og Peder Anderson