To historier fra FUVO-boka.

Her er to historier fra FUVO-boka. Historiene er fra midten av 1970-tallet og handler da den da 11-årige Tor Øverby brakk hånda til motstanderens keeper, og fra den gangen FUVO-bossene Knut Hagen og Bjørn Heiberg gikk til anskaffelse av eget fly slik at lagets kaptein, Thorleif Lindahl, rakk både familiefest og fotballkamp.

 

BRAKK HÅNDA TIL MOSTANDERENS KEEPER FØR KAMPEN (1978)

Tor Øverby var ikke akkurat liten av størrelse som ung, og hadde også bra trøkk i skuddfoten. Som smågutt spiller ble han under en turnering kjent med motstandernes keeper, og testet et par skudd på han.

På et av skuddene fikk han skikkelig dreis på kula, keeper var på skuddet, men klarte ikke holde ballen. Det hele med hyl og brukket håndledd. Etter kampen leverte motstanderen inn protest fordi man mente Øverby utfra sin størrelse måtte være for gammel. Prosten ble avvist, da Tor Øverby ikke var noen eldre enn sine lagkamerater.

 

BESTILTE EGET FLY TIL LAGETS KAPTEIN (SEPT 1976)

Ledelsen til et opprykksjagende FUVO-lag tok ingen sjanser i hjemmemøte mot Nittedal, da lagets kaptein, Thorleif Lindahl, måtte i en familiesammenkomst oppe i Mesnalia samme dag. Ledelsen kom opp med den glupe ideen med å bestille eget fly til Lindahl. Han rakk dermed å spille kampen, for så å bli kjørt til Maarud, for så å ta flyet til Lillehammer

 

Denne artikklen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg