Damelaget til FUVO fortsetter å imponere.

FUVOs damelag tok fredag kveld turen til grunnlovsbygda og møte med Eidsvold Turn. Et lag som i fjor endte på en imponerende 3.plass i 3.divisjon. FUVO har hentet de fleste spillerne fra Team Nes, som i fjor endte på 5.plass i 4.divisjon.  Hjemmelaget var med andre ord storfavoritter, men det skulle vise seg at Eidsvold Turn sleit veldig med å tre igjennom forsvaret til FUVO i første omgang.

FUVO-trener Trond Einar Finstad var stort sett fornøyd med prestasjonen til damene.

• Vi spiller 3-3 mot et godt 3.divisjonslag.  Jentene leverer en meget god første omgang hvor vi fører kampen, skaper sjanser og slipper ikke Turn til muligheter.  Til pause ledet vi 2-1. Dessverre fikk vi to mål i mot i starten av andre omgangen, i en periode hvor vi sleit med å holde ballen i laget. Mange enkle feil ble gjort i denne perioden.  Jeg synes vi hever oss de siste 15 minuttene, da var vi gode, og fikk også belønning i form av en scoring på ett godt langskudd av Oda Folmo Myhr. Finstad sier til Nesfotballen at alt i alt var det mye positivt å dra med seg fra kampen, som sett under ett var en god prestasjon. Vi er i rute, sier treneren avslutningsvis.