Filmsnutt. Romjulscupen-Bronsefinale-straffekonkurranse-Bygdelaget mot Fenstad SK

Fenstad SK – Bygdelaget 12-11 (8-8)

Bronsefinalen mellom Bygdelaget og 9.divisjonslaget Fenstad SK ble en festforestilling fra start til slutt. Underdogsen satte alle sine seks divisjonsstraffer og økte til 7-0 før det var spilt 30 sekunder. Etter første omgang stod det 8-2, mao uavgjort 2-2 i selve kampen. I andre omgang ble FSK-spillerne slitne og en meget god Arne Holter hentet nærmest alene opp ledelsen. Til slutt stod det 8-8, men til tross for stort trykk de siste minuttene klarte ikke Bygdelaget å avgjøre matchen, dermed måtte det hele avgjøres på straffesparkkonkurranse.

Profilene misset for Bygdelaget

Ole Kristian Langås startet med å misse for Bygdelaget,og etter fem straffer hver stod det 3-3. Dermed måtte det avgjøres med en og en fra hvert lag. Simen Lirio misset for Bygdelaget, mens Magnus Kvalness satte sin sikkert i mål. Dermed kunne FSK juble for en velfortjent 3.plass.