R&Å3 troner øverst på tabellen

Kjell blir bare bedre og bedre jo eldre han blir, slo Johansen fast.
Oppgjøret startet rolig med en del slurv fra begge lag, men 18 minutter ut i kampen kom Kristian Flekke Mathisen seg fri på kanten og fikk lagt inn til Toma Rimac, som sendte gjestene i ledelsen. R&Å3 fortsatte å ha mye ball, men etter halvspilt omgang utlignet Flisbyen3 til 1-1 etter slurv hos bortelaget. Like etterpå dukket en gammel ringrev i form av Kjell Myhr og sendte R&Å3 på nytt opp i ledelsen.

Sterk høstsesong

Fire minutter før pause satte Flekke Mathisen inn sitt 10. mål for sesongen og la med det press på toppscorer Stian Linderoth-Jensen. Omgangen var imidlertid ikke over. Like før dommeren skulle blåse av, reduserte hjemmelaget til 2-3.

• Vi slapper litt for mye av når vi leder, blir litt for ukonsentrerte og slipper Flisbyen alt for lett inn i kampen igjen. Men nå de scorer, så våkner vi igjen, sier Gøran Johansen til Nesfotballen.

Etter en litt knotete start på 2.omgangen økte R&Å3 til 2-4 etter en times spill. Gøran Johnsen ble spilt opp på midten, slo ut til backen som kom på et bra løp. Han kom seg ned til cornerflagget før han la inn til Toma Rimac, som dempet ballen ned til Johansen, som kom på et sugende løp og satte kula nede i hjørnet. Like etterpå var bortelaget på ny ukensenterte, og på nytt utnyttet hjemmelaget det med å redusere til 3-4.

• Selv om Flisbyen reduserte, så følte jeg av vi hadde full kontroll. Tror ingen av de som var på kampen trodde Flisbyen ville ende opp med poeng, til det var vi alt for gode.

Tjue minutter før slutt fikk Kristian Flekke Mathisen ballen 20 meter fra mål, og med en følsom fot satte han ballen i en nydelig bue over keeper og inn i mål. Derfra og inn var det enveiskjøring. Christian Strand Hammond burde satt inn sitt lags sjette mål, men bommet på åpent mål. Et par minutter senere fikk han imidlertid sin revansj da fastsatte med det sluttresultatet til 3-6.

• Nå er det bare opp til oss selv i forhold til å bli avdelingsvinnere i 9.divisjon. Slår vi Kurland 2, blir vi uansett alle andre resultater, avdelingsvinnere. Uansett så er vi veldig fornøyd med 5 seier og kun ett tap i høst, det er en stor forbedring fra vårsesongen, forteller en glad og fornøyd Gøran Johansen til Nesfotballen.

R&Å 3 avslutter årets sesong med hjemmekamp mot Kurland 2, fredag 12.oktober

R&Å3 stilte med følgende tropp: Eirik Sannerud Moe, Roy Anders Bråthen, John Kristian Lystad, Stian Hartweg, Anders Kjensli, Sigurd Skogholt Løken, Kjell Myhr. Gøran Johansen, Stian Linderoth-Jensen, Marius Sormerud Johansen, Mathias Swart, Christian Strand Hammond, Robin Gjestad Wollberg, Kristian Flekke Mathisen og Tom Rimac.