5.divisjon. R&Å 2 spilte 2-2 mot Fet

Fredrik Stokkebryn og R&Å 2 med sesongens andre poeng hjemme mot Fet

5.divisjon   R&Å 2 mot Fet  2-2 (2-1)

Opptur etter to stygge tap

R&Å 2 har gått på et par stygge tap 5.divisjon etter at de spilte 1-1 i serieåpningen mot Skårer og tapte en underholdende kamp mot Blaker med 4-6. I de to siste matchene så har de fått så hatten passet mot to av seriefavorittene Løvenstad (1-6) og Fjellhamar (0-9).

R&Å 2 ledet til pause, men måtte nøye seg med ett poeng

Til hjemmekampen mot Fet, som for øvrig slo Skårer 11-0, så hentet inn Arne Holter og brødrene Jesper og Jørgen Aaserud. Med de tre på laget så var de klare til å gi laget fra Fetsund kamp til døra. Arne Holter har vel aldri spilt på dette nivået brukte bare sju minutter på å sende hjemmelaget i ledelsen 1-0. Den stillingen holdt seg dessverre ikke veldig lenge, for etter et kvarter så utlignet Fet til 1-1 ved den tidligere LSK og Bodø/Glimt-spilleren Joahim Osvold. Det var alikvel R&Å som kunne gå i garderoben med 2-1 ledelse etter scoring av Jørgen Aaserud i det 45 minutt.

Det kom en scoring i andre omgang, og den var det Fet som stod for fem minutter etter sidebytte. Målscorer for Fet var Jørgen WinåsBøe. Dermed endte kampen 2-2 og R&Å står dermed med to poeng etter de fem første kampene er spilt. Nest kamp for laget er onsdag 18.mai, borte mot Bjerke.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Helle, Kristoffer Bue, Jørgen Aaserud, Fredrik Stokkebryn, Henrik Hansen Lindstad, Jesus Marie Barutwanayo, Arne Holter, Jesper Aaserud, Marcus Solberg Damstuen og Tage Pedersen Dorholt.

Benyttede innbyttere: Casper Ovell-Rolén, Marius Sormerud Johansen, Lars Halvor Røisgaard, Remi Myhrer, Øyvind Hofsrud og Steinar Hofsrud