Gutter 16 år. Team Nes 2 klinket til borteseier over Søndre Høland

En fornøyd gjeng etter at årets første seier er i boks.

Gutter 16 år 3.divisjon. Søndre Høland mot Team Nes 2 1-4 (1-2)

Etter å ha tapt de to første seriekampene hadde Team Nes-gutta virkelig lyst på en seier da de mandag tok turen til Bråtvangen stadion og møte med Søndre Høland.

Å finne frem til Bråtevangen er en prestasjon i seg selv, men etter en time i bilen så var Team Nes-gutta veldig klare til å revansjere to første matchene. Det var påskrudd fra start, spilte fin fotball og tok også tidlig en 0-2 ledelse. Casper Haslie Aleksandersen satte det første, mens Amund Eriksen doblet ledelsen. Spesielt viste laget seg fra sin beste side i første halvdel, mens de falt litt tilbake til gamle synder mot slutten av omgangen.

I pausen ble trenere og spillere enige om å gå utpå kunstgresset og ta tak i kampen igjen.  Og gutta gjorde som de hadde fått beskjed om og styrte andreomgangen fra start til slutt. Spillet satt bedre og Team Nes scoret ytterligere to mål, begge ved Jimmy Pettersen. Etter 80 minutter blåste dommeren av og Team Nes-gutta kunne slippe jubelen løs for sesongens første trepoenger.

Totalt sett  var dette en god kamp av Team Nes. De scoret fire mål og var solide defensivt. Og poengene de smakte fortreffelig 🙂

Neste kamp for Team Nes 2 er 19.mai, hjemme mot Sørumsand 2

Team Nes stilte med følgende tropp: Mathias Scharning Lundberg, Amund Eriksen, Jimmy Pettersen, yosyas Bereket Abraha, Arslan Ali Hussain, Tryn Lindseen-Johansen, Sivert Modal, Casper Haslie Aleksandersen, Sivert Kristiansen, Thomas Oliver Paulsen, Kristoffer Snildal, Dennis Vidøy, Ali Abdelkader Mohamed-Alhassan, Åsmund Fallet og Mohammad Aaem Zeeshan