R&Å opp på 2.plass etter sin sjuende strake hjemmeseier

Mads Elvethun Hansen (assist),Jesper Aaserud (mål) og Petter Hanekamhaug (mål og assist) stod for målpoengene da R&Å slo Hauerseter 2-1

4.div. R&Å mot Hauerseter 2-1 (2-1)

Petter Hanekamhaug ble matchvinner i sin avskjedskamp

R&Å har vært i strålende form i høst og kaptein Jesper Aaserud ga laget en drømmestart da han ble spilt alene med Hauerseter-keeperen og satte inn 1-0 allerede etter ett minutt. Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og det tok et kvarter før toppscorer i 4.divisjon, Kim Brenne presenterte seg med en avslutning. 17 minutter ut i matchen serverte Mads Elvethun Hansen en fin pasning frem til Petter Hanekamhaug utpå kanten. Han dro seg innover og curlet ballen helt oppe i vinkelen. 2-0 til R&Å. Fire minutter senere fikk gjestene frispark på 18 meter som Lars Jørgen Mork skrudde over muren og oppe i krysset. Tre mål før førsteomgangen var halvspilt lovet godt for resten av omgangen.

Etter en morsom innledning på kampen, datt tempoet og Hauerseter fikk lov til å gjøre det de er best på, trille ball. Hauerseter sin beste sjanse kom rett før pause da Karsten Rognerud prøvde seg på en frekkis av et langskudd fra midtbanen som gikk like over.

R&Å lå godt i ramma

R&Å gikk til pause med en fortjent 2-1 ledelse og startet andre omgangen best, dog uten å komme til de store målsjansene. Laget lå godt i gryta med mange spillere som gjorde det vanskelig for Hauerseter å trenge seg igjennom. Gjestene trillet ball og klarte aldri å utnytte Brenna sine spissferdigheter med baller i bakrommet. Hjemmelaget hadde full kontroll på matchen til det var tjue minutter igjen, da begynte Hauerseter å sende baller utpå kanten til Vetle Grønvold Eriksen, som gang på gang serverte gode innlegg inn i boksen. Men det var først etter at Christian Aas & Co hadde kost seg med ballen en god stund. Det gjorde sitt til at R&Å hele tiden hadde nok spillere i boksen til å rydde unna.

Vertene var farlige på kontringer, men det ble skapt få store målsjanser i andre omgang og kampen ebbet etter hvert uten at noen av lagene kom til en virkelig stor målsjanse. Dermed kunne R&Å-Spillerne juble for sin sjuende strake hjemmeseier og en foreløpig andre plass på tabellen.

R&Å har fått inn ny spiller i Nikolai Skaue fra Strindheim, men mister en meget viktig spiller i Petter Hanekamhaug, som reiser til USA for å studere. Han har scoret mål i 10 av 16 kamper og er sammen med Mads Elvethun Hansen toppscorer med 11 mål.

R&Å skriver følgende på sin facebook side:

Vi gjør en god defensiv jobb og slipper gjestene og storscorer Kim Brenna til svært få muligheter. Fremover har vi våre overgangsmuligheter, men det mangla litt på presisjonen i dag.