Spenning til siste slutt da Team Nes G16 spilte 5-5

3.divisjon gutter 16 år Team Nes – Gjerdrum 2 5-5 (2-3)

Team Nes fikk en marerittstart på hjemmekampen mot Gjerdrum 2. Gjestenes spiller nr 6 sendte Gjerdrum i ledelsen etter åtte minutter og fulgte opp med ytterliggere to mål før det var spilt en halvtime. Hjemmelaget kom seg etter hvert til hektene og seks minutter før pause reduserte Casper Haslie Aleksandersen til 1-3 og rett før pause fant også Jonas Thøger-Andresen veien til nettmaskene.

Team Nes hentet opp 0-3 til 4-3 ledelse

Hjemmelaget fortsatte de gode taktene fra slutten av første omgangen etter sidebytte. Klokka viste 49 minutter da Theo Aleksander Sveen utlignet til 3-3 og fire minutter senere hadde Team Nes klart å snu 0-3 til 4-3 etter at Casper Haslie Aleksandersen hadde scoret sitt andre mål for kvelden.

Gjerdrum 2 utlignet fem minutter på overtid

Gjerdrum ga på ingen måte opp og med tjue minutter igjen å spille utlignet de til 4-4. Det ble litt trøkk mot slutten av matchen og med tre minutter igjen av ordinær tid trodde nok Casper Haslie Aleksandersen at han hadde avgjort matchen med sin tredje scoring og 5-4 ledelse til Team Nes. Men rett etterpå fikk en hjemmelagets spillere rødt kort og fem minutter på overtid utlignet Gjerdrum til 5-5, som også ble det siste målet i kampen

Team Nes stilte med følgende lag: Alexander Sjølie Hansen, Max Elias Wolden Rønning, Mathias Skiaker, Sivert Modal, Oliver Alstad Quille, Lucas Hilmarsen Eid, Casper Haslie Aleksandersen, Yoal Weldu, Theo Aleksander Sveen, Joakim Odin Hellawell, Jonas Thøger-Andresen og Linus Bergh Salamonsen. Benyttede innbyttere: Linus Bergh Salamonsen, Tobias Garthe Gundersen, Leo Nathaniel Fischer Jensen