Gutter 15/16 år. FUVO 1 slo FUVO 2 i en underholdende og morsom finale i Elverumsturneringen 2024

Her er hele FUVO G15/16-gjengen samlet

Hele 2500 fotballspillere i alderen 6 til 16 år har i helgen vært i Elverum og spilt turnering. Hele 235 lag har deltatt og det har blitt spilt 540 kamper i årets Elverumsturnering

FUVO har virkelig markert seg i årets Elverumsturnering. G13 gikk som vi tidligere har skrevet til topps, mens man i klassen gutter 15/16 år (gutter født 2008/09) endte opp med at begge lagene gikk hele veien fra puljespillet, gjennom semifinale og helt til finalen hvor lagene møttes til dyst.

Semifinale: FUVO 1 mot Driv IL

Semifinalen mellom FUVO 1 og Driv ble som forventet tett og jevn, men til slutt kunne FUVO 1-spillerne juble for 2-1 seier og avansement til finalen.

Semifinale: FUVO 2 mot Greåker

På samme tidspunkt , men på en annen bane, spilte FUVO 2 semifinale mot Greåker  Det ble en skikkelig spennende kamp hvor det stod 1-1 etter ordinær tid. Dermed måtte det Golden Goal (første målet vinner) for å kåre en vinner. Heldigvis var FUVO-spillerne akkurat det lille hakket bedre som gjorde at de fant veien til nettmaskene og vant kampen 2-1.Dermed er de i likhet med FUVO 1 klare for finale.

FUVO 1 mot FUVO 2 i finalen i Elverumsturneringen 2024

Etter at både FUVO 1 og FUVO 2 har sust gjennom turneringen uten tap, så var det på¨sin plass at begge lagene bydde opp til fest da de møttes i finalen. Det ble en spennende kamp med mye nerve, taklinger, fint spill og masse mål. Akkurat det du ønsker deg i en finale. Til slutt var det FUVO 1 som gikk seirende ut av matchen med sifrene 4-3. Men dette var uansett en seier for samtlige G15/16 -spillere.

Målscorere i finalen var Mathias Eriksen 3 og Jonas Bjørkhaug for FUVO 1 og Lucas Exi Dzever, Aslak Bratlie-Bernal og Mathias Bråten for FUVO 2