Team Nes G16 mistet seieren ett minutt før slutt

3.divisjon gutter 16 år Skedsmo 3 mot Team Nes  4-4 (1-1)

Det ble et målrikt oppgjør da Skedsmo3 og Team Nes møttes til kamp i klassen gutter 16 år på Skedsmo stadion onsdag kveld. Hjemmelaget startet målshowet med å ta ledelsen etter 12 minutter. Casper Haslie Aleksandersen skapte ballanse i regnskapet da han utlignet til 1-1, som også var resultatet til pause.

Casper Haslie Aleksandersen med sitt mål nr 32

Haslie Aleksandersen ga bortelaget en strålende start på andre omgangen med to scoringer før det var spilt åtte minutter. Dette var sjuende kampen så langt i årets sesong den unge goalgetteren vartet opp med hat-trick. Så langt har har han putta 32 mål på 10 kamper, noe som gir et snitt på 3,2 mål pr kamp.

Ledet med tre mål, måtte nøye seg med ett poeng

Jonas Thøger-Andresen fulgte opp med å øke til 1-4 etter 62 minutter. Med atten minutter igjen å spille så luktet det Team Nes seier lang vei. Dessverre svarte Skedsmo 2 med å score to ganger på tre minutter. Dermed var det plutselig nerve i kampen. Kampen ebbet mot slutten og det så ut allikevel til å gå mot Team Nes seier, men ett minutt før slutt klarte Skedsmo å få ballen i nota en fjerde gang og utligne til 4-4. Dermed måtte bortelaget nøye seg med ett poeng i en kamp laget hadde seieren i lomma.

Team Nes stilte med følgende lag: Alexander Sjølie Hansen, Oliver Alstad Quille, Tryn Lindsveen-Johansen, Sivert Modal, Jonatan Ernestus Brauter, Jonas Thøger-Andresen, Emil Korslund Nystrøm, Joakim Odin Hellawell, Lucas Hilmarsen Eid, Casper Haslie Aleksandersen. Benyttede innbyttere: Max Elias Wolden Rønning, Gard Brauter-Hafredal, Tobias Garthe Gundersen, Leon August Melien og Mathias Skiaker.