Champions League-stemning da Fenstad J9 spilte hjemmekamp

Tett og jevnt da Fenstad FK og Aurskog/Finstadbru spilte uavgjort

Tidlig mørkt om kveldene gjorde sitt til at Fenstad J9 måtte spille hjemmekamp på Funnefoss stadion. Kampen mot Aurskog/Fknstadbru ble en meget spennende og morsom kamp som bølget frem og tilbake fra start til slutt. Mot slutten av kampen var det reneste Champions League stemningen på Opakermoen, med flomlys og tilskuere som heiet som besatt på hvert sitt lag.

Fenstad startet ballet med å ta ledelsen 1-0, men det tok ikke mange minuttene før Aurskog/Finstadbru utlignet til 1-1, for så å ta ledelsen 1-2 noen minutter senere.  Fenstad jentene var flere ganger veldig nære ny scoring, og til slutt fikk de sin velfortjente utligning.

Stemningen på og utenfor banen var til å ta og føle på. Litt småkaldt, men heiaropene varmet både tilskuere og spillerne utpå matta. Igjen var det gjestene som tok ledelsen 2-3, men Fenstad-jentene svarte nok en gang, og det neste målet deretter var det Fenstad-jentene som scoret. Dermed hadde de snudd 2-3 til 4-3 med kun fem minutter igjen å spill.

Aurskog/Finstadbru klarte imidlertid å sette inn en skikkelig sluttspurt og utlignet til 4-4 på et langskudd. Rett etterpå fikk de også tildelt et straffespark, men det gikk utenfor. Kampen ebbet ut med 4-4, som kampen sett under ett, kanskje også var et rettferdig resultat.