FUVO G19 avsluttet med seier

Den harde kjerne på benken. Like viktige som de som er utpå matta

FUVO hadde ikke noe juniorlag før i mai, og tok en sjanse ved å melde seg på i 1.divisjon. Vurderte 2. og 3.divisjon, da man var redd 1.divisjon ville bli i det tøffeste laget. Det skulle vise seg å være akkurat passe nivå.

Gutter 19 år, 1.divisjon   FUVO – Lørenskog 2  3-0 (1-0)

Fornøyde med seier og 4.plass

Før sesongens siste seriekamp hjemme mot Lørenskog 2, var FUVO sikret et 5.plass, men ville med seier klatre opp til 4.plass. Trenerduoen Tommy Grønvold og Jon Strøm var klare på at med uavgjort eller tap så ville de ikke være helt fornøyde med sesongen, men med seier ville laget ha levert en god sesong.

I et ufyselig regnvær fikk de ikke alt for mange tilskuerne se en sjanserik første omgang. Hjemmelaget var et lite hakk bedre enn gjestene, og burde scoret både to-tre mål, men Lørenskog kunne fort scoret ett mål eller to de også.

Omgangen så ut til å ebbe ut i 0-0, FUVO skulle bare ta den siste corner. Den havnet på hodet til Jesper Hoel, som headet mot Emil Dønnum Veum, som hælsparket ballen over målstreken.

I pausen manet FUVO-trener Tommy Grønvold om at laget måtte ha fokus på pasningsspillet. Med litt mer presisjon, ville man kunne kjøre over dette Lørenskog-laget

Med sesongens siste spark på ballen ble Emil Holen toppscorer for FUVO G19

Det var uten tvil et litt friskere FUVO-lag som inntok matta etter sidebytte, men man måtte vente helt til det 79. minutt før Sander Tufte Ringnes ble spilt igjennom og satte ballen iskaldt til side for Lørenskog-keeperen og inn i mål. Seieren var aldri truet i andre omgang, og med kampens siste spark på kula, fastsatte Emil Holen sluttresultatet til 3-0, etter å ha fått servert ballen på et sølvfat fra Sigurd Westby.

Med 3-0 seieren endte FUVO på 4.plass med 19 poeng, tre poeng bak Gjelleråsen på 3.plass og seks bak divisjonens beste lag Ull/Kisa. Som en kuriositet kan det nevnes at FUVO var det eneste laget som vant «alle» sine fem hjemmekamper.